Συνταξιούχος χομπίστρια: Η TikToker γιαγιά με τα 600.000 «εγγόνια»

© SputnikΣυνταξιούχος χομπίστρια: Η TikToker γιαγιά με τα 600.000 «εγγόνια»
Συνταξιούχος χομπίστρια: Η TikToker γιαγιά με τα 600.000 «εγγόνια» - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.02.2022
Η Βέρα ξεκίνησε το TikTok στα 66 της χρόνια και πλέον έχει σχεδόν 600.000 «εγγόνια». Η γιαγιά δεν φοβάται να κάνει αστεία, της αρέσει να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τους νέους και να είναι παράδειγμα για τους συνομήλικούς της.
Η γιαγιά Βέρα ασχολείται με την εφαρμογή TikTok των κινητών και έχει σχεδόν 600.000 «εγγόνια», για τα οποία κάνει stream κάθε βράδυ.
Μαζί της, τα παιδιά που την παρακολουθούν, μελετούν τα μαθήματα του σχολείου, συζητούν διάφορα προβλήματά τους και μαθαίνουν νέα πράγματα.
«Τα φροντίζω να πάνε για ύπνο στην ώρα τους. Στις εννιά τελειώνει το stream μας και σίγουρα θα τους πω και ένα τραγούδι. Κάποια παιδιά φοβούνται να κοιμηθούν, φοβούνται το σκοτάδι. Τους λέω να μη φοβούνται και να βάλουν τα χέρια τους κάτω από το μάγουλο. Η γιαγιά Βέρα θα είναι πάντα μαζί σας τα βράδια» αναφέρει η ίδια για τον εαυτό της.
Η γυναίκα άνοιξε λογαριασμό στο TikTok στα 66 της χρόνια και έγινε αμέσως διάσημη στους νέους. Κάποιοι συνομήλικοί της δεν εγκρίνουν το χόμπι της. Όμως η οικογένειά της την υποστηρίζει.
Εξηντάχρονη τρέχει σε υπερμαραθώνιο έξι ημερών για να «ξεφύγει» από σοβαρή ασθένεια - Sputnik Ελλάδα, 1920, 22.02.2022
Εξηντάχρονη τρέχει σε υπερμαραθώνιο έξι ημερών για να «ξεφύγει» από σοβαρή ασθένεια
Άνθρωποι με δύσκολη μοίρα από όλη τη χώρα γράφουν λόγια ευγνωμοσύνης στη γιαγιά Βέρα. Με το παράδειγμά της, θέλει να εμπνεύσει τις γυναίκες να μην τα παρατήσουν.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала