Κόσμος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.03.2021
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

«Αδύνατη η λειτουργία του Nord Stream 2», λέει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών

© Sputnik / Alexey Vitvitsky / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΑγωγός φυσικού αερίου
Αγωγός φυσικού αερίου - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.02.2022
«Η Γερμανία, μετά τη στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, θα πρέπει να αγοράζει πλέον αέριο και άνθρακα από άλλες χώρες»
Από άλλες χώρες θα πρέπει να αγοράζει πλέον αέριο και άνθρακα η Γερμανία μετά τη στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της χώρας.
«Η Γερμανία έχει ευκαιρίες να λάβει αρκετό φυσικό αέριο και πρώτες ύλες εκτός από τις ρωσικές εισαγωγές και αυτό θα πρέπει να ενισχυθεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Χάμπεκ.
Στρατιώτες στην Ουκρανία - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.02.2022
Ουκρανική κρίση
Ρωσία: «Ο ουκρανικός στρατός εγκαταλείπει τα όπλα του - Τίποτα δεν απειλεί τον άμαχο πληθυσμό»
Παράλληλα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι η έναρξη λειτουργίας του αγωγού φυσικού αερίου «Nord Stream 2» είναι αδύνατη βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα.
Στο μεταξύ, οι τιμές του φυσικού αερίου αυξήθηκαν κατά 5,39%, ενώ η τιμή του πετρελαίου ξεπέρασε τα 100 δολάρια το βαρέλι στις ασιατικές αγορές, λίγη ώρα μετά την έναρξη της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αμερικανικού αργού αυξήθηκαν 5,23% στα 96,92 δολάρια το βαρέλι και τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του Brent αυξήθηκαν κατά 5,4% στα 102,07 δολάρια το βαρέλι, ξεπερνώντας τα επίπεδα των 100 δολαρίων για πρώτη φορά από το 2014.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала