Ηλικιωμένος τεχνίτης ξεκίνησε ΤikΤok για να σώσει τη γυναίκα του

Ο Ίγκορ Περεβάλοφ στα 58 του χρόνια ασχολείται με το TikTok και το Instagram, αλλά δεν το κάνει για να γίνει διάσημος. Πριν μερικά χρόνια η γυναίκα του άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα για θεραπεία. Ο άνδρας ξεκίνησε να πουλά στα κοινωνικά δίκτυα ξύλινα ειδώλια, τα οποία σκαλίζει από την ηλικία των έξι ετών.
Ένας ηλικιωμένος καλλιτέχνης από την περιοχή του Ιρκούτσκ ξεκίνησε το TikTok σε ηλικία 58 ετών για να συγκεντρώσει χρήματα για τη θεραπεία της γυναίκας του.
Ο Ίγκορ χαράζει ξύλινα ειδώλια, τα οποία διαφημίζει και πουλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κερδίζοντας πάνω από επτά χιλιάδες ρούβλια το μήνα.
Όταν η γυναίκα άρχισε να έχει προβλήματα υγείας, δεν υπήρχαν χρήματα για τη θεραπεία της και η κόρη τους είχε μια εξαιρετική ιδέα.
«Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να βγάλουμε χρήματα εδώ και η κόρη μου με συμβούλεψε να φτιάξω Instagram. Δεν ήξερα τι ήταν, φυσικά», αναφέρει ο Ίγκορ.
Συνταξιούχος χομπίστρια: Η TikToker γιαγιά με τα 600.000 «εγγόνια» - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.02.2022
Συνταξιούχος χομπίστρια: Η TikToker γιαγιά με τα 600.000 «εγγόνια»
Μέχρι τότε, ο άντρας είχε φτιάξει περισσότερες από εκατό χειροτεχνίες. Σκάλιζε ξύλινες φιγούρες από την ηλικία των έξι ετών, αλλά στο χωριό δεν ενδιαφερόταν κανείς να τις αγοράσει.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ίγκορ άρχισε να δείχνει τη διαδικασία δημιουργίας των έργων του και να δέχεται παραγγελίες. Σε ενάμιση χρόνο, ο καλλιτέχνης απέκτησε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους.
Εδώ και έναν χρόνο, με τη βοήθεια παραγγελιών και μικρών δωρεών, ο Ίγκορ πληρώνει τη θεραπεία της συζύγου του. Επίσης, φτιάχνει μοντέλα για το μουσείο τοπικής ιστορίας.
Εδώ και πολλά χρόνια το ζευγάρι ονειρεύεται να χαλαρώσει δίπλα στη θάλασσα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Η σύνταξη της Αικατερίνας δεν επαρκεί ούτε για φάρμακα.
Την Κυριακή (27/2) η Ευρώπη αποφάσισε να απαγορεύσει το Sputnik επειδή εκφράζουμε μια διαφορετική άποψη, χωρίς την έγκριση των Βρυξελλών. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram για να μαθαίνετε τις τελευταίες ειδήσεις χωρίς λογοκρισία.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала