Ξεχάστε τα Windows 11, η Microsoft εργάζεται για την επόμενη σημαντική αναβάθμιση

© AFP 2022 / Gerard JulienMicrosoft
Microsoft - Sputnik Ελλάδα, 1920, 26.02.2022
Η Microsoft πρόκειται να ξεκινήσει τις εργασίες για το επόμενο σημαντικό λειτουργικό της σύστημα, τα Windows 12.
Τα Windows 10 υποτίθεται ότι θα ερχόντουσαν για να παραμείνουν. Και για χρόνια, φαινόταν ότι η Microsoft θα κρατούσε την υπόσχεσή της με νέα χαρακτηριστικά που κυκλοφορούν σε ενημερώσεις δύο φορές το χρόνο. Από το πουθενά, τα Windows 11 εμφανίστηκαν το 2021 και αντικατέστησαν τα Windows 10. Και τώρα, η Microsoft φημολογείται ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει την ανάπτυξη του επόμενου λειτουργικού συστήματος.
Σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα Deskmodder.de, η Microsoft προετοιμάζεται για την έναρξη της ανάπτυξης στα Windows 12 και οι εργασίες υποτίθεται ότι θα ξεκινήσουν από τον Μάρτιο.
Φυσικά, είναι ακόμα πολύ νωρίς. Καθώς οι εργασίες θα ξεκινήσουν εντός ολίγων ημερών δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το ποιες δυνατότητες ή νέα στοιχεία σχεδίασης να περιμένουμε με τον διάδοχο των Windows 11. Ωστόσο, είναι μια ένδειξη ότι η Microsoft δεν σχεδιάζει να ακολουθήσει την ίδια προσέγγιση με τα Windows 11 όπως προσπάθησε με τα Windows 10.
Τηλεργασία - Sputnik Ελλάδα, 1920, 26.02.2022
Gmail: Πώς μπορείτε να δείτε αν κάποιος διάβασε το email σας
Εάν οι αναφορές από τη Γερμανία είναι ακριβείς, αυτό δείχνει ότι η Microsoft δεν θέλει να αντιμετωπίσει το λειτουργικό της σύστημα για υπολογιστές ως υπηρεσία. Αντίθετα, θα κυκλοφορήσει νέες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος με φανταχτερά χαρακτηριστικά και προσαρμοσμένο σχεδιασμό για να ωθήσει τους ανθρώπους να αναβαθμιστούν. Αυτό είναι το ίδιο μοτίβο έκδοσης που φαίνεται από όλες τις προηγούμενες επαναλήψεις του λογισμικού πριν από τα Windows 10.
Τα Windows 11 διαθέτουν μια κομψή νέα σχεδίαση με ένα σχεδόν αγνώριστο μενού Έναρξης που καταργεί τα Live Tiles που χαρακτήριζαν την προηγούμενη έκδοση. Προσθέτει επίσης μια καθολική δυνατότητα αναζήτησης που εξετάζει τις εφαρμογές, τα αρχεία και τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στο λειτουργικό σύστημα. Το Microsoft Teams – ο εξαιρετικά επιτυχημένος ανταγωνιστής Slack της εταιρείας – έχει πλέον ενσωματωθεί στο λειτουργικό σύστημα και επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να απαντούν σε κείμενα απευθείας από τη γραμμή εργασιών.
Τα Windows 11 ανακοινώθηκαν τον Ιούνιο του 2021, με τους πρώτους φορητούς υπολογιστές να είναι προεγκατεστημένοι με το νέο λειτουργικό σύστημα να έρχονται αργότερα το ίδιο έτος. Δεδομένου ότι τα Windows 10 έκαναν το ντεμπούτο τους τον Ιούλιο του 2015, θα μπορούσε να περάσει πολύς καιρός μέχρι να δούμε κάτι συγκεκριμένο για τα Windows 12.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала