Η στιγμή της διάσωσης μιας λεοπάρδαλης, που έπεσε σε πηγάδι βάθους 15 μέτρων

Αυτή είναι η συγκλονιστική επιχείρηση διάσωσης μίας εξαγριωμένης λεοπάρδαλης, η οποία παγιδεύτηκε σε ένα πηγάδι βάθους 15 μέτρων στην Ινδία
Μία λεοπάρδαλη έπεσε μέσα σε ένα πηγάδι βάθους περίπου 15 μέτρων, στην πολιτεία Μαχαράστρα στην Ινδία και μάταια προσπαθούσε να βγει.
Οι άνθρωποι που την εντόπισαν οργάνωσαν μία επιχείρηση διάσωσης, η οποία αποδείχτηκε ιδιαίτερα δύσκολη καθώς το ζώο είχε πανικοβληθεί.
Μοναδική άγρια ομορφιά: Κάμερα καταγράφει σπάνιες εικόνες από λεοπαρδάλεις του χιονιού - Sputnik Ελλάδα, 1920, 28.11.2021
Μοναδική άγρια ομορφιά: Κάμερα καταγράφει σπάνιες εικόνες από λεοπαρδάλεις του χιονιού
Οι διασώστες με αρκετή υπομονή κατέβασαν προσεκτικά ένα κλουβί στο πηγάδι δίπλα στη λεοπάρδαλη και ένας από αυτούς χρησιμοποίησε ένα ξύλο από μπαμπού για να την οδηγήσει μέσα.
«Εάν η λεοπάρδαλη δεν είχε εντοπιστεί εγκαίρως, θα πέθαινε από την πείνα, καθώς της ήταν δύσκολο να σκαρφαλώσει στο βραχώδες πηγάδι με βάθος μεγαλύτερο από 15 μέτρα» ανέφερε ένας ειδικός στην άγρια ζωή.
Αφού παρακολούθησαν την υγεία του ζώου και το τάισαν, έπειτα το απελευθέρωσαν στη φύση.
Την Κυριακή (27/2) η Ευρώπη αποφάσισε να απαγορεύσει το Sputnik επειδή εκφράζουμε μια διαφορετική άποψη, χωρίς την έγκριση των Βρυξελλών. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram για να μαθαίνετε τις τελευταίες ειδήσεις χωρίς λογοκρισία.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала