Πανέμορφα μωρά: Νεογέννητα αρκουδάκια βρέθηκαν ολομόναχα σε κατεστραμμένη φωλιά στη Ρωσία

Αυτά τα δύο μωρά αρκουδάκια δεν μπορούν παρά μόνο να σας φτιάξουν το κέφι. Τα γλυκύτατα νεογέννητα βρέθηκαν χωρίς τη μαμά τους σε μια κατεστραμμένη φωλιά, αλλά τώρα βρίσκονται σε καλά χέρια.
Στις αρχές Φεβρουαρίου κυνηγοί βρήκαν δύο νεογέννητα αρκουδάκια σε μία κατεστραμμένη φωλιά, παγωμένα και εξαντλημένα από την πείνα.
Τα μωρά ήταν ξαπλωμένα και έβγαζαν πνιχτούς ήχους που μόλις που ακούγονταν.
Όπως ανέφεραν ειδικοί, η αρκούδα πιθανόν εγκατέλειψε τη φωλιά από τον φόβο της, καθώς δίπλα στο σημείο βρέθηκε μία πεσμένη λεύκα.
Μαμά αρκούδα με τα μικρά της σταματούν την κυκλοφορία και ζητούν φαγητό από τους οδηγούς - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.07.2021
Μαμά αρκούδα με τα μικρά της σταματούν την κυκλοφορία και "ζητούν" φαγητό από τους οδηγούς
Σύμφωνα με το Κέντρο Διάσωσης ορφανών μωρών αρκούδων, τα μικρά είναι περίπου τριών εβδομάδων. Τα ματάκια τους είναι ακόμη κλειστά, ενώ το ένα από τα δύο έχει δερματική πάθηση στη μύτη του.
Κύριο μέλημα των υπευθύνων του Κέντρου τώρα είναι να βοηθήσουν τα μωρά να πάρουν βάρος, όμως υπάρχει δυσκολία καθώς λόγω του στρες που βίωσαν έχουν μειωμένη όρεξη.
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τα νεογέννητα πέρασαν κάποιο χρονικό διάστημα μόνα στη φωλιά χωρίς τη μητέρα τους, υπάρχει ο κίνδυνος να εμφανίσουν πνευμονία και γαστρεντερολογικά προβλήματα. ΚΙ αυτό μπορεί να συμβεί λόγω της αλλαγής από το μητρικό γάλα σε άλλη φόρμουλα.
Τα αρκουδάκια βρίσκονται υπό τη συνεχή επίβλεψη των κτηνιάτρων άγριας ζωής του Κέντρου.
Την Κυριακή (27/2) η Ευρώπη αποφάσισε να απαγορεύσει το Sputnik επειδή εκφράζουμε μια διαφορετική άποψη, χωρίς την έγκριση των Βρυξελλών. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram για να μαθαίνετε τις τελευταίες ειδήσεις χωρίς λογοκρισία.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала