06:22 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
75 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Οι ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται στη Συρία γιόρτασαν την Ημέρα της Νίκης με πτήσεις πολεμικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων στους ουρανούς της Συρίας.

Αν και στη Ρωσία οι ετήσιες εκδηλώσεις για τη νίκη κατά της ναζιστικής Γερμανίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στις 9 Μαΐου είναι συνήθως φαντασμαγορικές, φέτος, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των περιορισμών, οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις περιορίστηκαν μόνο σε εναέρια προγράμματα με πτήσεις αεροπλάνων.

Ο ρωσικός στρατός που έχει βρεθεί στη Συρία προκειμένου να βοηθήσει τη Δαμασκό να αντιμετωπίσει τις τρομοκρατικές ομάδες, πραγματοποίησε μια εκδήλωση για την Ημέρα της Νίκης με πτήσεις από βομβαρδιστικά Su-24, Su-34 καθώς και Su-35, (των οποίων τα κωδικά τους ονόματα στο ΝΑΤΟ είναι  Fencer, Fullback, and Flanker-E+ αντίστοιχα), καθώς και από το Beriev A-50 (κωδική ονομασία ΝΑΤΟ: Mainstay) στους ουρανούς πάνω από την αεροπορική βάση Χμέιμιμ αλλά και στην ακτογραμμή της Συρίας.

Χρησιμοποιώντας κάμερα GoPro, η οποία ήταν τοποθετημένη σε ένα φτερό, ένα από τα στρατιωτικά αεροσκάφη απαθανάτισε εντυπωσιακές εικόνες από τις συγκεκριμένες πτήσεις.

Το μεταφορικό ελικόπτερο Mi-8 AMTSH και το επιθετικό ελικόπτερο Mi-35M, καθώς και δύο αεροπλάνα μεταφοράς μεγάλου φορτίου, το An-30 και το An-72, επίσης συνόδευσαν τα στρατιωτικά τζετ στους ουρανούς, τιμώντας τους στρατιώτες που πολέμησαν το γερμανικό Ράιχ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θυσιάζοντας τις ζωές τους για να υπερασπιστούν τη μητέρα πατρίδα και να επιτύχουν τη νίκη.

Tags:
Su-57, Su-24, Su-34, μαχητικά αεροσκάφη, πολεμικά αεροσκάφη, αεροσκάφη, Συρία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK