03:32 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ντόναλντ Τρμπμ είχε εξαπολύσει «βολές» κατά της Γκρέτα Τούνμπεργκ, με δηλώσεις του στο παρελθόν. Η διαμάχη τους κλιμακώθηκε τον περασμένο μήνα, όταν η νεαρή ακτιβίστρια ανακηρύχθηκε Πρόσωπο της Χρονιάς από το περιοδικό Time.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως θα ήθελε να συναντηθεί με την ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ στο Νταβός, όπου βρίσκεται για τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι τον νίκησε η Γκρέτα Τούνμπεργκ, σε ό,τι αφορά το περιοδικό Time.

Η νεαρή ακτιβίστρια είχε αναδειχθεί από το περιοδικό Time Πρόσωπο της Χρονιάς, με αφορμή την έντονη δράση της σε ζητήματα που αφορούν το κλίμα.

«Η Γκρέτα Τούνμπεργκ υπενθυμίζει ότι οι νέοι που κληρονομούν δυσλειτουργικές κυβερνήσεις, τσακισμένες οικονομίες και έναν όλο και πιο αδύναμο πλανήτη, γνωρίζουν πόσο απέτυχαν οι ενήλικες», σημείωσε το περιοδικό.

​Ο Τραμπ είχε χαρακτηρίσει τον Δεκέμβριο «γελοία» αυτήν την απόφαση, αναφέροντας μέσω Twitter πως «η Γκρέτα πρέπει να δουλέψει τα προβλήματα διαχείρισης θυμού και μετά να πάει σε μία παλιά καλή ταινία με κάποιον φίλο».

«Χαλάρωσε Γκρέτα, χαλάρωσε!», είχε προσθέσει τότε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

​Με τη σειρά της, η νεαρή ακτιβίστρια απάντησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν.

Αυτή την φορά, η Γκρέτα Τούνμπεργκ άλλαξε την «περιγραφή» του λογαριασμού της στο Twitter χρησιμοποιώντας τα ακριβή λόγια του Τραμπ.

«Μια έφηβη που δουλεύει τα προβλήματα διαχείρισης του θυμού της. Επί του παρόντος χαλαρώνει και βλέπει μια παλιά καλή ταινία με ένα φίλο», είχε γράψει η νεαρή ακτιβίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Τραμπ μίλησε για «προφήτες της δυστυχίας» στο Νταβός μπροστά στην Τούνμπεργκ

Tags:
Νταβός, περιοδικό, Time, Γκρέτα Τούνμπεργκ, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK