12:13 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν αξιωματικοί του Ναυτικού των ΗΠΑ και τα οποία είχαν αναρτηθεί στο Pornhub, φέρεται να έχουν μπει στο... μικροσκόπιο των αρχών.

Μια περίεργη υπόθεση έχει προκύψει στο Ναυτικό των ΗΠΑ, καθώς σύμφωνα με το NBC News, καθώς οι αξιωματούχοι ερευνούν βίντεο, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν στο Pornhub, που απεικονίζουν πολλούς ναύτες, αλλά και πολίτες.

Συγκεκριμένα, οι αξιωματούχοι θεωρούν πως τα βίντεο τραβήχτηκαν εν αγνοία των... πρωταγωνιστών μέσα από μια μικρή οπή στο μπάνιο. Σε αυτά φαίνονται ναύτες και πεζοναύτες να αλλάζουν ρούχα, αλλά τα ονόματά τους είναι ευδιάκριτα λόγω των στρατιωτικών ταυτοτήτων τους που είναι ορατές, όπως είναι ένας άνδρας που βρίσκεται στο λιμάνι του Γκουάμ. 

Βέβαια, όπως επισημαίνεται, δεν έχουν καταγραφεί σεξουαλικές πράξεις.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τα βίντεο έχουν «κατέβει» από το Pornhub. Εκπρόσωποι από τη διοίκηση στο Γκουάμ και ένας νομικός δικηγόρος βοηθούν με ειδοποιήσεις των ατόμων που ταυτοποιηθεί στο βίντεο.

Πάντως, ο αντιπρόεδρος του Pornhub, Μπλέικ Γουάιτ, δήλωσε ότι ο ιστότοπος έχει λάβει αίτημα από το NCIS για να αφαιρέσει το εν λόγω υλικό και πρόσθεσε:

«Το κάναμε. Παραβιάζει τους όρους χρήσης μας αμέσως μόλις το ανακαλύψαμε».

Διαβάστε ακόμα:

Κωφός άνδρας μηνύει το Pornhub για έλλειψη υποτίτλων

Tags:
ΗΠΑ, Πολεμικό Ναυτικό, PornHub
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK