15:12 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε για το σκάνδαλο της δεκαετίας του 1990 σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Χίλαρι» και το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύζυγό του.

Στο σεξουαλικό σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι, στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αναφέρθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του Χίλαρι.

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Χίλαρι», το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, μίλησε για τις τύψεις του για όσα χρειάστηκε να περάσει η Μόνικα Λεβίνσκι.

«Αισθάνομαι άσχημα για το γεγονός ότι η ζωή της Μόνικα Λεβίνσκι καθορίστηκε από αυτό, νομίζω άδικα. Με τα χρόνια παρακολούθησα την προσπάθειά της να ξαναγυρίσει σε μια φυσιολογική ζωή. Αλλά πρέπει να αποφασίσετε πώς να ορίσετε το φυσιολογικό», είπε.

Εκτός από αυτήν την ομολογία του, στάθηκε επίσης τις συμβουλευτικού τύπου συνεδρίες, χαρακτηρίζοντάς τες «επώδυνες, οδυνηρές συζητήσεις», αλλά και ως τα δυσκολότερα πράγματα που έχει κάνει στη ζωή του. Αλλά, όπως εξήγησε, ήταν απαραίτητες επειδή τόσο η σύζυγός του όσο και η κόρη του το αξίζουν.

Σημείωσε επίσης ότι είναι ευγνώμων στη σύζυγό του για το ότι συνέχισε να είναι μαζί του εκείνη την εποχή. «Ο Θεός γνωρίζει το φορτίο που σήκωσε γι 'αυτό», είπε ο Μπιλ Κλίντον.

Η πρεμιέρα ήρθε μόλις μια ημέρα πριν από την 22η επέτειο της περίφημης ανακοίνωσης του Μπιλ Κλίντον, η οποία αργότερα αποδείχθηκε ψέμα: «Θέλω να πω ένα πράγμα στον αμερικανικό λαό... Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με αυτή τη γυναίκα», είχε δηλώσει αναφερόμενος στη Μόνικα Λεβίνσκι.

Το 1998, ο ανεξάρτητος σύμβουλος Κεν Σταρ συνέταξε εκτενή έκθεση που αποκάλυπτε τη μυστική σχέση μεταξύ του τότε προέδρου Μπιλ Κλίντον και της Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία τότε ήταν εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο.

Το σεξουαλικό σκάνδαλο ήταν ένας από τους κύριους λόγους που ο Κλίντον έγινε ο δεύτερος πρόεδρος των ΗΠΑ στην ιστορία που τέθηκε υπό αμφισβήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αμερικανική σειρά βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» του Κλίντον από το σκάνδαλο Λεβίνσκι - Βίντεο

Καθίστε περισσότερο «στα γόνατα»: Το σεξουαλικό αστείο της Μόνικα Λεβίνσκι στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ

Tags:
ΗΠΑ, Μόνικα Λεβίνσκι, Χίλαρι Κλίντον, Μπιλ Κλίντον
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK