15:41 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Ιράν: Δολοφονία Κασέμ Σολεϊμανί (183)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχανί, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, την οποία χαρακτήρισε ως τη χειρότερη στην ιστορία των ΗΠΑ.

Νέα επίθεση στις ΗΠΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχανί, ο οποίος χαρακτήρισε την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ ως τη χειρότερη στην αμερικανική ιστορία.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναφερθεί και στις επερχόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τον επόμενο μήνα,

Ο Ιρανός πρόεδρος, συγκεκριμένα, διαμήνυσε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα έχει αντίκτυπο στη διεθνή και περιφερειακή πολιτική.

Κάλεσε δε, τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και να μην επιτρέψουν στον Ντόναλντ Τραμπ να καταστρέψει την εθνική ενότητα.

Οι κοινοβουλευτικές εκλογές του Ιράν θα λάβουν χώρα στις 21 Φεβρουαρίου, με στόχο την εκλογή των νέων βουλευτών της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι η ένταση Ουάσιγκτον – Τεχεράνης κλιμακώθηκε σημαντικά στις αρχές του 2020, μετά την αμερικανική επιχείρηση για την «εξολόθρευση» του Ιρανού στρατηγού, Κασέμ Σολεϊμανί.

Ακολούθησε η απάντηση του Ιράν, το οποίο εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση, πλήττοντας δύο αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στο γειτονικό Ιράκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Ιράν απαντά στις απειλές των ΗΠΑ κατά του διαδόχου του Σολεϊμανί: «Είναι κρατική τρομοκρατία»

Θέμα:
Ιράν: Δολοφονία Κασέμ Σολεϊμανί (183)
Tags:
Ουάσιγκτον, Τεχεράνη, πρόεδρος, ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, Χασάν Ρουχανί, Ιράν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK