20:12 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
102
Βρείτε μας

Η παιδοφιλία σε αντίθεση με τις εκτρώσεις δεν σκοτώνει κανένα, ανέφερε καθολικός ιερέας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Συγκεκριμένα ένας καθολικός ιερέας από το Ρόντ Άιλαντ στις ΗΠΑ έκανε μια δήλωση κατά τη διάρκεια σύγκρισης της παιδοφιλίας με τις εκτρώσεις.

«Η παιδοφιλία δεν σκοτώνει κανέναν, ενώ αυτό (έκτρωση) το κάνει», είπε ο πατέρας Ρίτσαρντ Μπούτσι, στον τοπικό σταθμό WJAR.

Αργότερα, σε διευκρινιστική του δήλωση, ανέφερε ότι τα σχόλιά του βγήκαν εκτός πλαισίου και πρόσθεσε πως, αν κάποιος έχει στηρίξει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, είναι αυτός.

«Ειπώθηκε ατελώς», συμπλήρωσε και συνέχισε: «Θα έπρεπε να είχα πει “σε γενικές γραμμές, ένα παιδί που έχει υποστεί παρενόχληση δεν πεθαίνει σωματικά” και θα έπρεπε να είχα αναφέρει “ωστόσο τελικά κάποια πέθαναν”».

Ο ιερέας μοίρασε φυλλάδια στους ενορίτες του με τα ονόματα των βουλευτών που θα στηρίξουν το νόμο για τις εκτρώσεις

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έρχεται αφότου ο ιερέας απαγόρευσε σε 66 νομοθέτες που υποστηρίζουν το νόμο για το δικαίωμα στις αμβλώσεις στις ΗΠΑ να κοινωνήσουν στην ενορία του.

Μάλιστα, ο ιερέας μοίρασε φυλλάδια στους ενορίτες του όπου αναφέρονταν τα ονόματα των νομοθετών.

«Η καθολική εκκλησία πρέπει να κοιτάζει τον εαυτό της και να αναρωτιέται γιατί κλείνουν οι εκκλησίες και χάνει τους πιστούς της. Ο πάπας θα πρέπει να επισκεφτεί το Ροντ Άιλαντ», σχολίασε ένας από τους νομοθέτες στη λίστα του πατέρα Μπούτσι.

Ενώ, από την πλευρά της, η νομοθέτης Κάρολ Χάγκαν ΜακΈντι σχολιάσε στο CBS News, «όταν ο ιερέας λέει ότι η παιδοφιλία δεν σκοτώνει ανθρώπους, δεν έχει ιδέα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξώκοσμη οφθαλμαπάτη: Ένας «άγγελος» αχνοφαίνεται στον ορίζοντα

Ήρωας 5χρονος έσωσε την 7μελή οικογένειά του και το σκύλο από τη φωτιά στο σπίτι τους - Βίντεο

Tags:
εκτρώσεις, ΗΠΑ, παιδεραστής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK