17:19 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα καρναβαλικό άρμα με ομοιώματα της Χίλαρι Κλίντον να στραγγαλίζει τον Τζέφρι Επστάιν έκανε παρέλαση στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Mardi Gras, την περασμένη εβδομάδα.

«Ο Επστάιν δεν αυτοκτόνησε», έγραφε ένα πλακάτ στο άρμα, ενώ υπήρχε και η φράση «αν ποτέ πάψω να ζω».

Το άρμα ακολουθούσαν καρναβαλιστές ντυμένοι ως ο ντροπιασμένος κεφαλαιούχος. Φορούσαν πορτοκαλί φόρμες φυλακισμένων και γκρι περούκες, ενώ είχαν θηλιές στο λαιμό τους.

Ένας άντρας ντυμένος σαν τον πρόεδρο Τραμπ υπήρχε μέσα στο πλήθος από τους μασκαράδες Επστάιν.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Τζέφρι Επστάιν συνελήφθηκε τον Ιούλη του 2019, με κατηγορίες μαστροπείας ανηλίκων. Ωστόσο δεν έφτασε ποτέ μέχρι τη δίκη, καθώς κρεμάστηκε στο κελί του στις 10 Αυγούστου.

Θεωρίες συνωμοσίας για την αυτοκτονία Τζέφρι Επστάιν

Οι συνθήκες του θανάτου του εγείραν πολλά ερωτήματα. Σύμφωνα με τις αρχές είχε ξανά προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και είχε βρεθεί αναίσθητος στο πάτωμα.

Μετά από αυτή την απόπειρα να αυτοκτονήσει, είχε μπει σε ειδική παρακολούθηση για να μην επιχειρήσει ξανά να αυτοκτονήσει, αλλά για κάποιο λόγο, μετά από λίγες μέρες η ειδική παρακολούθηση σταμάτησε.

Ο θάνατός του στάθηκε αφορμή για σειρά θεωριών συνωμοσίας, που θέλουν τον Επστάιν να μην έχει αυτοκτονήσει και να έχει αποδράσει από τη φυλακή με τη βοήθεια των ισχυρών φίλων του.

Κάποιες άλλες υποστηρίζουν ότι αυτοί οι ίδιοι ισχυροί φίλοι σκότωσαν τον Επστάιν, καθώς φοβήθηκαν μην αποκαλύψει τα μυστικά τους.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Tags:
Τζέφρι Έπσταϊν, καρναβάλι, Νέα Ορλεάνη, Χίλαρι Κλίντον
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK