07:34 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η προεκλογική εκστρατεία του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για το 2020 έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της Washington Post για δημοσίευση «ψευδούς και δυσφημιστικής δήλωσης» κατά της εκστρατείας.

Σήμερα η εκστρατεία επανεκλογής του Προέδρου κατέθεσε αγωγή εναντίον της Washington Post για ψευδείς δηλώσεις που περιέχονται σε δύο άρθρα.

Στα άρθρα αυτά συμπεριλαμβάνονται δυσφημιστικοί ισχυρισμοί ότι η εκστρατεία «προσπάθησε να συνωμοτήσει με τη Ρωσία για να νικήσει ο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές», τόνισε η Τζένα Έλις, ανώτερη νομική σύμβουλος του Τραμπ, σε δελτίο Τύπου την Τρίτη.

«Οι δηλώσεις της Washington Post ήταν και είναι 100% ψευδείς και δυσφημιστικές. Η καταγγελία αναφέρει ότι η εφημερίδα είχε επίγνωση τών συγκεκριμένων ψευδών ισχυρισμών κατά τη χρονική στιγμή της δημοσίευσης, αλλά το έκανε σκόπιμα ώστε να βλάψει την εκστρατεία μας» ανέφερε η κ. Έλις.

Η προεκλογική εκστρατεία του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα δηλώσει δημόσια την αλήθεια και θα αναζητήσει τα κατάλληλα μέσα για να αποκαταστήσει τη ζημιά που προκάλεσαν αυτές οι ψευδείς αναφορές», σημείωσε η ανώτερη νομική σύμβουλος του Τραμπ.

Τραμπ: Δεν έχω λάβει πληροφορίες για ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές

Ουδέποτε έλαβα πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες περί ρωσικής εμπλοκής στις προεδρικές εκλογές του 2020, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ πριν μερικές ημέρες, λίγους μήνες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

«Οι μυστικές υπηρεσίες ουδέποτε μου είπαν κάτι» διαμήνυσε, χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας τα σενάρια περί ρωσικής εμπλοκής στις εκλογές του 2020 ή περί ρωσικής στήριξης στον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Μπέρνι Σάντερς. 

Ξεκαθάρισε δε, ότι δεν χρειάζεται τη βοήθεια κάποιας χώρας προκειμένου να επανεκλεγεί και επανέλαβε ότι δεν έχει λάβει πληροφορίες περί ξένης ανάμιξης στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Tags:
αμερικανικές εκλογές 2020, αμερικανικές εκλογές, προεδρικές εκλογές, εκλογές, Ρωσία, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK