ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ένωση Συντηρητικών Αμερικής (ACU) ανακοίνωσε ότι ένας από τους ανθρώπους σε συνέδριο του Ντόναλντ Τραμπ διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω συνέδριο παραβρέθηκαν και ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ και ο αντιπρόεδρος, Μάικ Πενς, καθώς κι ένας ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ACU, ο ασθενής με κορονοϊό δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν απ’ αυτούς.

Όπως ανακοίνωσε η οργάνωση, η κυβέρνηση Τραμπ «γνωρίζει τι συνέβη» και ανέφερε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

«Προς στιγμή δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο πρόεδρος Τραμπ ή ο αντιπρόεδρος Πένς ήταν μαζί ή κοντά σ’ αυτό το άτομο. Ο γιατρός του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και οι μυστικές υπηρεσίας συνεργάστηκαν με τους εργαζόμενους στο Λευκό Οίκο κι άλλες υπηρεσίας για να διασφαλίσουν ότι ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για να κρατήσουν ασφαλή ολόκληρη την προεδρική οικογένεια», ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Όσον αφορά στον ίδιο τον ασθενή από κορονοϊό, αυτός είναι σε νοσοκομείο στο Νιου Τζέρσεϊ και λαμβάνει την κατάλληλη ιατρική φροντίδα, ενώ βρίσκεται σε καραντίνα, σύμφωνα με το CNN.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεδομένης την κατάστασης με την εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού, το πανεπιστήμιο Johns Hopkins δημιούργησε έναν διαδραστικό χάρτη με τις περιοχές, τα κρούσματα και τους νεκρούς από κορονοϊό, σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε το διαδραστικό χάρτη με τα κρούσματα και τους νεκρούς από τον κορονοϊό ΕΔΩ:

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κορονοϊός, Μάικ Πενς, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK