ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Από
Αμερικανικές εκλογές (39)
0 0 0
Βρείτε μας

Στις εσωκομματικές εκλογές των Δημοκρατικών που διεξήχθησαν την Τρίτη (10/03, τοπική ώρα) σε έξι Πολιτείες των ΗΠΑ, προβλέπεται ότι ο Τζο Μπάιντεν επικρατεί σε Μιζούρι και Μισισίπι έναντι του Μπέρνι Σάντερς.

Το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ διεξάγει εσωκομματικές εκλογές σε έξι Πολιτείες την Τρίτη (10/03, τοπική ώρα) και ο Τζο Μπάιντεν προβλέπεται να επικρατεί σε Μιζούρι και Μισισίπι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX, ο Μπάιντεν προηγείται του Μπέρνι Σάντερς κατά σχεδόν 20% στο Μιζούρι και κατά 75% στο Μισισίπι, με τα επίσημα αποτελέσματα να είναι μόλις στο 1% της ενσωμάτωσης.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (10/03, τοπική ώρα), προκριματικές εκλογές διεξήχθησαν σε έξι πολιτείες των ΗΠΑ για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στις επικείμενες προεδρικές κάλπες, με περισσότερους από 350 εκπροσώπους, συμπεριλαμβανομένων του Μίσιγκαν (125 αντιπρόσωποι), του Μιζούρι (36) και της Ουάσινγκτον (89). Στο Μισισίπι αντιστοιχούν, επίσης, 36 εκπρόσωποι. 

Η κατανομή των εκπροσώπων δεν θα είναι γνωστή μέχρι το τέλος της εν λόγω διαδικασίας.

Οι υποψήφιοι χρειάζονται 1.991 αντιπροσώπους για να κερδίσουν το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο.

Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (39)
Tags:
αμερικανικές εκλογές 2020, αμερικανικές εκλογές, Τζο Μπάιντεν, Δημοκρατικό Κόμμα ΗΠΑ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK