ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Το οικονομικό νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID-19, που είχαν υπερψηφίσει η Βουλή των Αντιπροσώπων και η Γερουσία, υπέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (18/03, τοπική ώρα).

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, υπέγραψε το οικονομικό νομοσχέδιο για τον κορονοϊό COVID-19, το οποίο είχαν υπερψηφίσει νωρίτερα τόσο η Βουλή των Αντιπροσώπων όσο και η Γερουσία. 

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του που εκδόθηκε την Τετάρτη (18/03, τοπική ώρα), ο Λευκός Οίκος τονίζει:

«Σήμερα, υπέγραψα τον νόμο H.R. 6201, το "Families First Coronavirus Response Act". Ο νόμος καταβάλλει συμπληρωματικές πιστώσεις έκτακτης ανάγκης και άλλες αλλαγές στον νόμο για να βοηθήσει το έθνος να ανταποκριθεί στην επιδημία κορονοϊού».

Η νομοθεσία θα διευρύνει τις άδειες επ' αμοιβή και θα βοηθήσει στην παροχή ασφάλισης των ανέργων, ενώ εγγυάται επίσης και τους δωρεάν ελέγχους για τον COVID-19, καθώς η επιδημία του κορονοϊού μαστίζει τις ΗΠΑ.

Έως σήμερα, περισσότερες από 7.000 περιπτώσεις κορονοϊού έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ, με τον αριθμό των νεκρών να φθάνει τους 97, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που δόθηκαν από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της χώρας.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κορονοϊός, ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK