ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1993)
0 10
Βρείτε μας

Η ταχύτητα με την οποία εξαπλώνεται ο νέος κορονοϊός COVID-19 στις ΗΠΑ και ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώνονται, δείχνουν ότι είναι πιθανό το επίκεντρο της πανδημίας να μεταφερθεί εκεί, τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Την πιθανότητα να αποτελέσουν οι ΗΠΑ το νέο επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού, λόγω της ταχείας εξάπλωσης των κρούσματων, εξέφρασε νωρίτερα, σήμερα εκπρόσωπος Τύπου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Η εκπρόσωπος Τύπου επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι το 85% των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που καταγράφονται στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας προέρχεται από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Αναφερόμενη στην έξαρση του κορονοϊού στην Ιταλία, η οποία αποτελεί τη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον COVID-19, η εκπρόσωπος Τύπου υπογράμμισε ότι υπάρχει ελπίδα για τη χώρα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλάμε για υποχώρηση της νόσου.

Διευκρίνισε, παράλληλα, ότι αναμένεται ανωδική αύξηση στον αριθμό των θυμάτων, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που καταγράφονται διαρκώς στον Οργανισμό. 

 

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1993)
Tags:
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, κρούσματα, ΗΠΑ, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK