08:07 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 01
Βρείτε μας

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την εκτίμηση πως περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν εάν οι περιορισμοί κατά του κορονοϊού που ισχύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν αρθούν σύντομα, προκαλώντας μια βαθιά ύφεση.

Στην προσπάθεια να «ανοίξει» ξανά η οικονομία των ΗΠΑ έως το Πάσχα των Καθολικών, στις 12 Απριλίου, αναφέρθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας πως η κυβέρνησή του εργάζεται σκληρά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σε δηλώσεις του για την πανδημία κορονοϊού, ανέφερε ότι η απόφαση των ΗΠΑ να ανοίξει ξανά η οικονομία θα βασίζεται στα δεδομένα που θα προκύψουν.

Όπως είπε, είναι υγειονομική κρίση, όχι για οικονομική, διευκρινίζοντας πάντως ότι ο πλανήτης δεν έχει βιώσει πρόσφατα κάτι παρόμοιο.

«Περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν αν δεν αρθούν οι περιορισμοί»

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε την εκτίμηση πως περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν εάν οι περιορισμοί κατά του κορονοϊού που ισχύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν αρθούν σύντομα, προκαλώντας μια βαθιά ύφεση.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι θα του άρεσε πολύ να αρθούν οι περιορισμοί πριν από το Πάσχα των Καθολικών, στις 12 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον κ. Τραμπ, δεκάδες χιλιάδες Αμερικανοί πεθαίνουν από άλλες ασθένειες και περιστατικά, συμπεριλαμβανομένης της εποχικής γρίπης και των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά «δεν κλείνουμε τη χώρα», όπως είπε.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK