ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας άνδρας στη Νέα Υόρκη παρόλο που είχε κορονοϊό, φέρεται να είπε ψέματα στο νοσοκομείο για να δει την έγκυο γυναίκα του.

Ψέματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του φέρεται να είπε ένας άνδρας που έπασχε από κορονοϊό στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να δει την έγκυο γυναίκα του.

Το γεγονός αυτό έκανε γνωστό στα ΜΜΕ, τη Δευτέρα, η ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ, όταν και ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τις θερμομετρήσεις των πολιτών που επισκέπτονταν το νοσοκομείο Strong Highland, καθώς και τριών νοσοκομείων, στα οποία λειτουργεί μαιευτήριο.

Όπως αναφέρουν και οι εφημερίδες Democrat και Chronicle, ο άνδρας γνώριζε εξαρχής ότι είχε εκτεθεί στον θανατηφόρο ιό και ότι αντιμετώπιζε συμπτώματα. Διαβεβαίωσε, ωστόσο, το νοσοκομείο ότι δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα και ότι είναι απόλυτα υγιής.

Ωστόσο, λίγες ώρες αφού η γυναίκα του γέννησε, άρχισε να εμφανίζει και η ίδια συμπτώματα του νέου κορονοϊού. Εκείνη ήταν και η στιγμή που αποφάσισε να αποκαλύψει στο προσωπικό του νοσοκομείου ότι είναι άρρωστος και ότι έχει εκτεθεί στον ιό.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί, ακόμη, είναι εάν τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του και το νεογέννητο τους παιδί συνιστούν θετικά κρούσματα κορονοϊού, καθώς ο νόμος περί προστασίας της ιδιωτικότητας απαγορεύει τη δημοσιοποίηση σχετικών πληροφοριών.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
συμπτώματα, άνδρας, μαιευτήριο, Νέα Υόρκη, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK