ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1993)
0 0 0
Βρείτε μας

Κατά 13% αυξήθηκε ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Theodore Roosevelt», σύμφωνα με σημερινή (04/04) ανακοίνωση του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Τα κρούσματα του κορονοϊού (COVID-19) αυξάνονται, καθώς μόνο στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Theodore Roosevelt» έχουν επιβεβαιωθεί -μέχρι στιγμής- τουλάχιστον 155 περιπτώσεις. 

Το Ναυτικό των ΗΠΑ ανακοίνωσε, σήμερα (04/04), ότι ο αριθμός των ναυτών του αεροπλανοφόρου, που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, έχει αυξηθεί κατά 13%.

Ως εκ τούτου, σε σύνολο περίπου 5.000 ανθρώπων, έχει ελεγχθεί το 44% των ναυτών και έτσι έχουν καταγραφεί -έως τώρα- τα 155 επιβεβαιωμένα κρούσματα του COVID-19.

Το Πολεμικό Ναυτικό ανέφερε ότι 1.548 από τους ναυτικούς του πλοίου έχουν μεταφερθεί στην ξηρά και ότι κανείς από αυτούς που έχουν μολυνθεί, δεν έχει νοσηλευτεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο διοικητής του αεροπλανοφόρου, Μπρεντ Κρόζιερ, έχει απαλλαγεί από τα καθήκοντά του ύστερα από μια επιστολή που έγραψε, προτρέποντας με αυτή το Ναυτικό να τον στηρίξει για την αντιμετώπιση της έξαρσης του COVID-19 στο πλοίο του, και διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1993)
Tags:
ΗΠΑ, κρούσματα, κορονοϊός, αεροπλανοφόρο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK