ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1996)
0 10
Βρείτε μας

Το επίκεντρο της πανδημίας κορονοϊού, ο οποίος εμφανίστηκε αρχικά στην Κίνα, έχει μεταφερθεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σχεδόν 600 θάνατοι από COVID-19 καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Κουόμο, οι θάνατοι στη Νέα Υόρκη που αποδίδονται σε επιπλοκές του κορονοϊού έφτασαν τους 4.758, έναντι 4.159 μία ημέρα νωρίτερα, αυξήθηκαν δηλαδή κατά 599.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Νέα Υόρκη αυξήθηκαν κατά περίπου 8.000 το τελευταίο 24ωρο.

Ειδικότερα, έφτασαν τα 130.689, έναντι 122.031 μία ημέρα πριν.

Ο κ. Κουόμο ανακοίνωσε πως παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα, με τα σχολεία και τις «μη απαραίτητες» επιχειρήσεις να παραμένουν κλειστές έως τις 29 Απριλίου.

Σημείωσε, δε, πως το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βρίσκεται σε επίπεδα μέγιστης δυναμικότητας, προσθέτοντας ότι η πίεση στα νοσοκομεία είναι «μη βιώσιμη σε αυτό το ποσοστό».

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης ανέφερε πως η επιβράδυνση του αριθμού των ασθενών που χρειάζεται να νοσηλευθούν είναι ελπιδοφόρα.

Πάνω από 10.000 νεκροί στις ΗΠΑ

Οι θάνατοι που αποδίδονται σε επιπλοκές του κορονοϊού στις ΗΠΑ ξεπέρασαν πλέον τις 10.000, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το Reuters.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα με τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα παγκοσμίως, με τον αριθμό τους να ξεπερνά τις 340.000.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1996)
Tags:
Νέα Υόρκη, κρούσμα, κρούσματα, νεκροί, ΗΠΑ, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK