21:20 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κεντρικό θέμα του βιβλίου της Μέρι Τζόρνταν είναι η Μελάνια Τραμπ και το παρελθόν της μέχρι που έγινε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, με τη συγγραφέα να αποκαλύπτει πολλά «μυστικά» της συζύγου του Αμερικανού Προέδρου.

Το βιβλίο με τίτλο «The Art Of Her Deal», με την υπογραφή της Μέρι Τζόρνταν, έχει προκαλέσει τριγμούς στον Λευκό Οίκο καθώς αναφέρεται στη Μελάνια Τραμπ και στο παρελθόν της προτού γίνει Πρώτη Κυρία στις ΗΠΑ. 

Συγκεκριμένα, η Τζόρνταν δήλωσε σε τηλεφωνική συνέντευξή της στον Γιόσι Μέλμαν της «Haaretz»:

«Η πραγματική Μελάνια Τραμπ είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την εικόνα που έχουν οι άνθρωποι για εκείνη. Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι δεν ήθελε να είναι η Πρώτη Κυρία, αλλά τη βρήκα περισσότερο φιλόδοξη απ' ό,τι πιστεύουν οι άνθρωποι».

Στη συνέχεια, η συγγραφέας του «Art Of Her Deal» αποκάλυψε ότι η Τραμπ δεν έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Αρχιτεκτονική και δεν μιλά πέντε γλώσσες παρά μόνο Σλοβενικά και Αγγλικά «με έντονη προφορά».

«Κανένας από τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα, εκτός από την οικογένειά της, δεν ήξερε τίποτα για το παρελθόν της πριν συναντήσει τον Ντόναλντ (Τραμπ). Απλώς το έκανε να εξαφανιστεί» είπε χαρακτηριστικά η Τζόρνταν.

Η ίδια, μάλιστα, επεσήμανε τις φερόμενες ομοιότητες της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και του συζύγου της, υπογραμμίζοντας πως εκείνος «αρνείται να αποκαλύψει τις φορολογικές δηλώσεις του» και εκείνη «κατακερματίζει το παρελθόν της και δεν έχει μιλήσει ποτέ γι' αυτό».

Ειδικότερα, η Τζόρνταν ανέφερε:

«Είναι ένα είδος μοναχικού λύκου που ενεργεί ήσυχα και διαφυλάσσει το απόρρητο και αυτό ήταν χρήσιμο για εκείνον. Είναι πολύ έξυπνη και έχει αντίληψη των πραγμάτων. Τον κολακεύει, αλλά του λέει, επίσης, την αλήθεια όταν κάτι δεν λειτουργεί».
Tags:
βιβλίο, ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK