11:18 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

H Πολιτεία της Νέας Υόρκης, η οποία έχει πληγεί περισσότερο από τον ιό του κορονοϊού στις ΗΠΑ, σημείωσε τον χαμηλότερο αριθμό κρουσμάτων και θανάτων από τα μέσα Μαρτίου.

Καλά είναι τα νέα στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης που αυτή τη στιγμή έχει τα λιγότερα κρούσματα κορονοϊού από τις 18 Μαρτίου.

Αυτό της επιτρέπει να συνεχίσει σταδιακά να ανοίγει την οικονομία, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο σε δημοσιογράφους τη Δευτέρα.

«Ο συνολικός αριθμός των νοσηλευομένων είναι 817. Αυτός είναι ο χαμηλότερος αριθμός από τις 18 Μαρτίου. Αυτά είναι πολύ καλά νέα, δήλωσε ο Κουόμο κατά τη διάρκεια ενημέρωσης. «Τα καλύτερα νέα [είναι] ο αριθμός των ζωών που χάθηκαν. Είμαστε κάτω των 9. Είναι αδιανόητο... ότι θα ήμασταν τόσο χαμηλά. Προφανώς, δεν θέλεις να βλέπεις 9 [νεκρούς], δεν θέλεις 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Αλλά αυτό είναι υπέροχο, υπέροχο νέο».

Πρόσθεσε ότι, σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις, η μείωση των αριθμών αυτών δεν έχει διακοπεί από το σταδιακό άνοιγμα που ξεκίνησε στις 15 Μαΐου.

«Η Νέα Υόρκη πηγαίνει σήμερα στη Φάση 3, χωρίς εσωτερική εστίαση» ανακοίνωσε ο Κουόμο. Ορισμένες περιοχές θα προχωρήσουν στη Φάση 4 ήδη από αυτήν την εβδομάδα.

Η Πολιτεία έχει δώσει οδηγίες και στις 700 περιοχές να προετοιμάσουν σχέδια για το άνοιγμα των σχολείων τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν υπάρχει ακόμη απόφαση εάν η κατ' οίκον διδασκαλία θα συνεχιστεί.

Tags:
πανδημία, οικονομία, νεκροί, κρούσματα, κορονοϊός, Νέα Υόρκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK