23:06 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1183)
0 02
Βρείτε μας

Ο κορονοϊός συνεχίζει την επέλασή του στις ΗΠΑ με τους νεκρούς να αυξάνονται καθημερινά, ενώ τη ζωή του έχασε και ένα μικρό αγόρι.

Συνολικά 1.318 νέους θανάτους από κορονοϊό κατέγραψαν την Παρασκευή οι ΗΠΑ, με το σύνολο των νεκρών εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού να φθάνει πλέον τους 161.097 στη χώρα που υφίσταται το βαρύτερο χτύπημα στον κόσμο, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Επίσης, καταγράφηκαν τουλάχιστον 59.955 νέα κρούσματα με το σύνολο των ανθρώπων οι οποίοι έχουν προσβληθεί να ανέρχεται πλέον σε 4,96 εκατομμύρια, κατά την ίδια πηγή.

Σημειώνεται ότι, αγόρι ηλικίας επτά ετών έχασε τη ζωή του εξαιτίας του κορονοϊού, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία πως έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα, μετέδωσαν αμεερικανικά μέσα ενημέρωσης, γεγονός που αύξησε την ανησυχία καθώς πρόκειται για το μικρότερο ηλικιακά θύμα στην πολιτεία της Τζόρτζια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, μέχρι τώρα έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του κορονοϊού, τουλάχιστον 45 παιδιά ηλικίας κάτω των 14ων ετών.

Πάντως, και παρά τα θλιβερά ρεκόρ που καταγράφονται στις ΗΠΑ, η χώρα στυστήνει την αποφυγή ταξιδιών προς την Ελλάδα εάν δεν είναι αναγκαίο συστήσει στους Αμερικανούς πολίτες το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, με νεότερη ταξιδιωτική σύσταση που εκδόθηκε, χτες, Πέμπτη 6 Αυγούστου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1183)
Tags:
νεκροί, κρούσματα, κορονοϊός, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK