00:01 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη του Ντόναλντ Τραμπ με το Twitter, καθώς η διαδικτυακή πλατφόρμα επεσήμανε, την Πέμπτη (03/09, τοπική ώρα), δύο αναρτήσεις του Αμερικανού Προέδρου επειδή προέτρεπε τους ανθρώπους να ψηφίσουν δύο φορές στις επικείμενες εκλογές.

Δύο αναρτήσεις του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Twitter επισημάνθηκαν από τη διαδικτυακή πλατφόρμα, την Πέμπτη (03/09, τοπική ώρα), επειδή, σύμφωνα με αυτήν, παραβιάζουν τους όρους της. 

Μάλιστα, το Twitter σε σχετική ανακοίνωσή του, επεσήμανε το εξής:

«Δημοσιεύσαμε μια προειδοποίηση δημοσίου συμφέροντος σε δύο tweets σε αυτό το νήμα για παραβίαση της πολιτικής συνοχής, επειδή παροτρύνονται οι άνθρωποι δυνητικά να ψηφίσουν δύο φορές».

Στις εν λόγω αναρτήσεις του, ο κ. Τραμπ αναφερόταν στην ψηφοφορία δι' αλληλογραφίας στις επικείμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, ο Αμερικανός Πρόεδρος παρότρυνε τους ψηφοφόρους να στείλουν την επιστολική ψήφο τους, το συντομότερο δυνατόν, και να πάνε στο εκλογικό τμήμα στις 3 Νοεμβρίου και να βεβαιωθούν ότι η ψήφος τους μετρά.

Ο ίδιος, μάλιστα, επισημαίνει πως εάν αποδειχθεί στο εκλογικό τμήμα ότι η ψήφος τους δεν μπορεί να προσμετρηθεί, τότε να ψηφίσουν εκεί τελικά.

Έτσι, οι αναρτήσεις του κ. Τραμπ μπορούν να γίνουν retweet με σχόλιο, αλλά κάποιος χρήστης δεν μπορεί να κάνει fav, να τις κοινοποιήσει και να απαντήσει σε αυτές.

Tags:
ψηφοφορία, αμερικανικές εκλογές 2020, αμερικανικές εκλογές, εκλογές, Twitter, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK