09:32 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (68)
0 0 0
Βρείτε μας

Τρεις ανώνυμες πηγές κοντά στο Δημοκρατικό Κόμμα ανέφεραν στην Washington Post ότι ο γερουσιαστής, Μπέρνι Σάντερς προέτρεψε τον υποψήφιο για την προεδρία Τζο Μπάιντεν να στρέψει την εκστρατεία του στη διευρυμένη κάλυψη της υγειονομικής περίθαλψης, στις θέσεις εργασίας και στους μισθούς.

Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ, Μπέρνι Σάντερς προέτρεψε σε ιδιωτικό επίπεδο τον Τζο Μπάιντεν να κάνει μια πιο ριζοσπαστική εκστρατεία αν θέλει να νικήσει στις εκλογές του Νοεμβρίου τον πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, τρείς ανώνυμες πηγές κοντά στους Δημοκρατούς δήλωσαν πως ο Σάντερς προειδοποίησε τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει την «αόριστη και κεντρώα» προσέγγισή του.

Ο Φαίζ Σακίρ, διευθυντής της εκστρατείας του Σάντερς κατά την αποτυχημένη προσπάθειά του να γίνει πρόεδρος των Δημοκρατικών επέμεινε ότι ο γερουσιαστής του Βερμόντ «εργάζεται όσο πιο σκληρά μπορεί» για να εκλεγεί ο Μπάιντεν τον Νοέμβριο.

Ωστόσο, ο Σακίρ παραδέχτηκε ότι ο Σάντερς πιστεύει ότι υπάρχουν τομείς στους οποίους η καμπάνια του Μπάιντεν μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο.

Ο Σάντερς, που κατέβηκε υποψήφιος με μια ριζοσπαστική «σοσιαλδημοκρατική» πλατφόρμα, έχασε από τον πρώην αντιπρόεδρο Μπάιντεν στις φετινές εσωκομματικές εκλογές των Δημοκρατικών.

Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (68)
Tags:
Δημοκρατικό Κόμμα ΗΠΑ, Δημοκρατικό Κόμμα, Τζο Μπάιντεν, Μπέρνι Σάντερς, Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικές εκλογές, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK