22:54 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Η απάτη δεν είναι οικογενειακή υπόθεση, είναι τρόπος ζωής» αναφέρει η Μέρι Τραμπ στη μήνυση που κατέθεσε κατά του θείου της, Ντόναλντ Τραμπ και άλλων συγγενών της για υπόθεση κληρονομιάς.

Η Μέρι Τραμπ, ανιψιά του Ντόναλντ Τραμπ, προσφάτως μήνυσε τον θείο της και Πρόεδρο των ΗΠΑ καθώς, όπως υποστηρίζει εκείνος κι άλλα μέλη της οικογένειας, την εξαπάτησαν διασπαθίζοντας δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από κληρονομιά.

Σύμφωνα με το CNN, η μήνυση κατατέθηκε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης κατά του Τραμπ, της αδερφής του, Μαριάν Τραμπ Μπάρι και της εταιρείας που έχει τη διαχείριση της περιουσίας του αδερφού τους, Ρόμπερτ - ο οποίος, υπενθυμίζεται, πέθανε τον περασμένο Αύγουστο.

Με τη μήνυση, η Μέρι Τραμπ φέρεται να κατηγορεί τους εναγόμενους για «συνωμοσία μεταξύ τους και με τρίτους» ώστε να της δώσουν «μια σειρά δόλιων εκτιμήσεων» και να την αναγκάσουν να υπογράψει διακανονισμό που της στέρησε «δεκάδες εκατομμύρια δολάρια και περισσότερα».

«Αντί να προστατεύσουν τα συμφέροντα της Μέρι, σχεδίασαν και εκτέλεσαν ένα περίπλοκο σχέδιο από κοινού μυστικά για να κλέψουν από εκείνη, ψευδόμενοι για την αξία των όσων είχε κληρονομήσει και εξαπατώντας τη για να δώσει τα πάντα για ένα κλάσμα της πραγματικής τους αξίας» αναφέρει μεταξύ άλλων η μηνυτήρια αναφορά.

Επιπλέον, στην αναφορά, η ίδια διαβεβαιώνει για τους Τραμπ πως «η απάτη δεν είναι μόνο οικογενειακή υπόθεση, αλλά τρόπος ζωής».

Πολλές από τις κατηγορίες που απευθύνει στην οικογένειά της η Μέρι Τραμπ, παρουσιάζονται και στο βιβλίο της με τίτλο «Τoo Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man», που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο.

Ο ίδιος ο Τραμπ είχε αναφέρει για τη Μέρι πως είναι «μια ανιψιά που σπανίως βλέπω, γνωρίζει ελάχιστα για εμένα, λέει αναληθή πράγματα για τους υπέροχους γονείς μου (που δεν την άντεχαν) κι εμένα».

Tags:
κληρονομιά, μήνυση, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK