09:25 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Η είδηση ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι θετικός στον κορονοϊό πάει πίσω την προγραμματισμένη του προεκλογική καμπάνια.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ θα αναβάλει ή θα πραγματοποιήσει ψηφιακά τις εκδηλώσεις καμπάνιας του που είχαν ήδη προγραμματιστεί καθώς διαγνώστηκε θετικός στην COVID-19, δήλωσε ο διευθυντής της καμπάνιας του, Μπιλ Στέπιεν την Παρασκευή. 

«Όλες οι εκδηλώσεις της καμπάνιας που είχαν προηγουμένως ανακοινωθεί και περιλαμβάνουν τη συμμετοχή του Προέδρου βρίσκονται στη διαδικασία μετατροπής σε ψηφιακές εκδηλώσεις ή αναβάλλονται προσωρινά. Επιπλέον, εκδηλώσεις που έχουν ανακοινωθεί προηγουμένως με συμμετοχή μελών της Πρώτης Οικογένειας αναβάλλονται επίσης προσωρινά» δήλωσε ο Στέφιεν.

«Όλες οι εκδηλώσεις της καμπάνιας θα εξεταστούν κατά περίπτωση και θα προβούμε σε σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. Ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, ο οποίος έχει βρεθεί αρνητικός στον COVID-19, σχεδιάζει να συνεχίσει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του. Οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον Πρόεδρο θα προέλθουν από τον Λευκό Οίκο».

Την Πέμπτη το βράδυ, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορονοϊό.

Tags:
τεστ, κορονοϊός, ΗΠΑ, εκλογές, καμπάνια, Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK