16:16 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1399)
0 02
Βρείτε μας

Στον Αμερικανό Πρόεδρο, που αισθάνεται κουρασμένος αλλά με καλή διάθεση, δόθηκε κοκτέιλ αντισωμάτων της Regeneron, σύμφωνα με τον γιατρό του, Σον Κόνλεϊ.

Κουρασμένος αλλά με καλή διάθεση είναι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που, ως γνωστόν, διαγνώστηκε με κορονοϊό. Σύμφωνα με τον γιατρό του, Σον Κόνλεϊ, στον Τραμπ χορηγήθηκε κοκτέιλ αντισωμάτων της εταιρείας βιοτεχνολογίας Regeneron.

Σύμφωνα με τον γιατρό, ο Τραμπ έλαβε δόση 8 γραμμαρίων κοκτέιλ αντισωμάτων ως προληπτικό μέτρο.

Επίσης του χορηγήθηκε ψευδάργυρος, βιταμίνη D, φαμοτιδίνη, μεταλατονίνη και ασπιρίνη.

«Το απόγευμα ο Πρόεδρος παραμένει κουραμένος αλλά με καλή διάθεση. Εξετάζεται από ομάδα ειδικών και μαζί προτείνουμε στον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία για τα επόμενα βήματα» αναφέρεται στη δήλωση του Κόνλεϊ. 

​Σύμφωνα με τη δήλωση του γιατρού του Προέδρου, η Μελάνια έχει βήχα και πονοκέφαλο, ενώ τα τεστ για κορονοϊό, στα οποία υποβλήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη της προεδρικής οικογένειας ήταν αρνητικά.

Το κοκτέιλ αντιβιοτικών, που αναπτύχθηκε από την αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Regeneron, είναι ένας συνδυασμός δύο μονοκλωνικών αντισωμάτων που «μπλοκάρουν» τη μολυσματικότητα του SARS-CoV-2, του ιού που προκαλεί την COVID-19.

Η εταιρεία δημοσιοποίησε δεδομένα από τις δοκιμές για την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου στις 29 Σεπτεμβρίου.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1399)
Tags:
COVID-19, κρούσματα, πανδημία, κορονοϊός, ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK