11:26 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην κατάσταση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε η ομάδα που παρακολουθεί τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αναπνέει μόνος του και δεν λαμβάνει συμπληρωματικό οξυγόνο στη θεραπεία του για COVID-19 δήλωσε η ιατρική του ομάδα το Σάββατο. 

«Έχουμε υπό παρακολούθηση την καρδιακή του λειτουργία, τη νεφρική του λειτουργία, τη λειτουργία του ήπατος. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά», δήλωσε ο γιατρός του, Σον Κόνλεϋ.

«Ο πρόεδρος σήμερα το πρωί δεν έλαβε οξυγόνο, δεν έχει δυσκολία στην αναπνοή ή το περπάτημα γύρω από την ιατρική μονάδα του Λευκού Οίκου στον επάνω όροφο» πρόσθεσε.

«Η ομάδα και εγώ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει σημειώσει ο Πρόεδρος» δήλωσε ο ίδιος.

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι ο Τραμπ, θα εργαστεί σε μια ειδική σουίτα στο νοσοκομείο για τις επόμενες ημέρες προληπτικά.

Ο Κόνλεϊ ανέφερε επίσης, ότι ο Τραμπ είχε λάβει μια πρώτη δόση της πενταήμερης αγωγής του Remdesivir, ενός ενδοφλέβιου αντιιικού φαρμάκου. Παίρνει επίσης μια πειραματική θεραπεία, το Regeneron REGN-COV2, ένα από τα πολλά πειραματικά φάρμακα για COVID-19 καθώς και ψευδάργυρο, βιταμίνη D, φαμοτιδίνη, μελατονίνη και ασπιρίνη.

Αντικρουόμενες πληροφορίες για την υγεία του

Παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών, μια πηγή εξοικειωμένη με την κατάσταση της υγείας του Τραμπ ανέφερε στους δημοσιογράφους το Σάββατο ότι οι ζωτικές ενδείξεις του ήταν ανησυχητικές τις τελευταίες 24 ώρες.

Σύμφωνα με την πηγή, οι επόμενες 48 ώρες θα είναι ζωτικής σημασίας και ο Τραμπ δεν βρίσκεται ακόμη σε σαφή πορεία προς την ανάκαμψη.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι αυτός και η Πρώτη Κυρία ήταν θετικοί στον κορονοϊό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη στρατιωτική ιατρική μονάδα του Walter Reed για προληπτικούς λόγους.

Tags:
πανδημία, γιατροί, γιατρός, ΗΠΑ, κορονοϊός, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK