18:16 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Από
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1416)
0 11
Βρείτε μας

Δημοσίευμα των «Wall Street Journal», την Κυριακή (04/10, τοπική ώρα), υποστηρίζει πως ο Ντόναλτ Τραμπ γνώριζε από την Πέμπτη (01/10) πως ήταν θετικός στον κορονοϊό καθώς είχε υποβληθεί σε γρήγορο τεστ, αλλά απέκρυψε το αποτέλεσμά του μέχρι να κάνει ενδελεχείς εξετάσεις και έτσι επιβεβαίωσε, την Παρασκευή (02/10), πως νοσεί από την COVID-19.

«Φωτιά» στην περιπέτεια του Ντόναλντ Τραμπ με τη νόσο COVID-19 βάζει δημοσίευμα της «Wall Street Journal», την Κυριακή (04/10, τοπική ώρα), σύμφωνα με το οποίο ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε θετικό γρήγορο τεστ κορονοϊού, την Πέμπτη (01/10), αλλά αποφάσισε να μην το αποκαλύψει μέχρι να υποβληθεί σε πλήρεις εξετάσεις. 

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα που επικαλείται ανώνυμες πηγές, υποστηρίζει πως ο Τραμπ είχε λάβει το θετικό αποτέλεσμα πριν από την εμφάνισή του στο FOX News, κατά την οποία ανέφερε ότι η σύμβουλός του, Χόουπ Χικς, νοσούσε με την ασθένεια COVID-19.

Ακόμα, η εφημερίδα αναφέρει ότι λόγω του γρήγορου τεστ, αποφασίστηκε ο Αμερικανός Πρόεδρος να υποβληθεί και σε δεύτερο, το οποίο θα ήταν λεπτομερέστερο και θα τηρούσε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Λευκού Οίκου.

Ο Τραμπ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ζήτησε από έναν σύμβουλό του να μην αποκαλύψει το αποτέλεσμα του γρήγορου τεστ.

Εντέλει, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε, την Παρασκευή (02/10), μέσω Twitter, πως τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, Μελάνια, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και ο Τραμπ, στη συνέχεια, διακομίστηκε σε ιατρικό κέντρο.

​Μάλιστα, σε σχετικό βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών που δημοσιοποιήθηκε στο Twitter την Κυριακή (04/10), ο Τραμπ είπε ότι αισθανόταν καλύτερα και ότι θα επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του.

​Από την πλευρά του, ο γιατρός του Λευκού Οίκου, δρ Σον Κόνλεϊ δήλωσε, το Σάββατο (03/10), πως ο Τραμπ δεν είχε πυρετό και πως οι ειδικοί είναι «συγκρατημένα αισιόδοξοι» για την πορεία της κατάστασής του.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1416)
Tags:
τεστ, ΗΠΑ, κορονοϊός, πανδημία, Ντόναλντ Τραμπ, Wall Street Journal
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK