18:00 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως θα διακόψει τις συνομιλίες για την τόνωση της οικονομίας, η οποία έχει πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού κατηγορώντας τους Δημοκρατικούς. Τόνισε ωστόσο, ότι θα περάσει το πακέτο ανακούφισης μετά τις εκλογές.

Υποστηρίζοντας ότι οι Δημοκρατικοί, με επικεφαλής την Νάνσι Πελόζι δεν διαπραγματεύονται καλή τη πίστει, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ διέκοψε τις συνομιλίες σχετικά με το νέο πακέτο τόνωσης της οικονομίας που έχει πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού τονίζοντας πως θα το περάσει μετά την επανεκλογή του.

Η Πελόζι ζητά 2,4 τρισεκατομμύρια δολάρια για τη διάσωση «κακώς διαχειριζόμενων και με υψηλή εγκληματικότητα Δημοκρατικών πολιτειών» που δεν έχουν καμία σχέση με τον ιό, έγραψε ο Τραμπ το απόγευμα στο Twitter.

«Έχω δώσει εντολή στους εκπροσώπους μου να σταματήσουν τις διαπραγματεύσεις μέχρι τις εκλογές, αμέσως μετά τη νίκη θα εγκρίνουμε ένα σημαντικό νομοσχέδιο ενίσχυσης που θα εστιάζει στους σκληρά εργαζόμενους Αμερικανούς καθώς και τις μικρές επιχειρήσεις».

Tags:
Νάνσι Πελόζι, κορονοϊός, οικονομία, ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK