01:01 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Χωρίς φυσική παρουσία θα γίνει το επόμενο debate μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και του πρώην Αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν.

Το επόμενο debate μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και του πρώην Αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν, στις 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί σε εικονική μορφή, ανέφερε σε δήλωση της η Επιτροπή Προεδρικών Συζητήσεων.

Αυτά τα μέτρα λαμβάνονται «για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των εμπλεκομένων στο δεύτερο debate», σύμφωνα με τη σχετική δήλωση.

Στις 2 Οκτωβρίου, ο Τραμπ εισήλθε στο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed αφού βρέθηκε θετικός στην COVID-19. Οι γιατροί του Τραμπ δήλωσαν το σαββατοκύριακο ότι είχε υψηλό πυρετό και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του έπεσαν μερικές φορές.

Αφού βγήκε από το νοσοκομείο στις 5 Οκτωβρίου, ο Τραμπ σε ένα βίντεο είπε ότι αισθάνεται καλύτερα απ' ό,τι είχε αισθανθεί 20 χρόνια τώρα και κάλεσε τους Αμερικανούς να μην φοβούνται την COVID-19.

Αρνείται ο Τραμπ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αρνήθηκε να συμμετάσχει σε εξ αποστάσεως debate με τον πρώην Αντιπρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, σε συνέντευξή του στο Fox Business Network.

«Δεν πρόκειται να κάνω virtual debate» τόνισε.

Συνέχισε λέγοντας ότι αισθάνεται πολύ καλά και έτοιμος να βγει από την καραντίνα.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK