15:25 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

O Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Fox Business την Πέμπτη ότι υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα η κυβέρνησή του να επιτύχει μια συμφωνία με τους Δημοκρατικούς για πακέτο ανακούφισης της οικονομίας στο πλαίσιο των επιπτώσεων που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.

«Νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή πιθανότητα να κάνουμε κάτι» είπε Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ όταν ρωτήθηκε για τις τρέχουσες συνομιλίες στο Κογκρέσο με τους Δημοκρατικούς για την επίτευξη μιας συμφωνίας για πακέτο ανακούφισης της αμερικανικής οικονομίας, στο πλαίσιο των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Τραμπ σταμάτησε απότομα τις διαπραγματεύσεις την Τρίτη, ενώ λίγο μετά τις ξεκίνησε και πάλι σε μια προσπάθεια επίτευξης ενός πιο περιορισμένου νομοσχεδίου οικονομικής ανακούφισης με ενισχύσεις για αεροπορικές εταιρείες και βοήθεια 1.200 δολαρίων σε Αμερικανούς πολίτες.

Το Κογκρέσο πέρασε τέσσερα πακέτα του νόμου «Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security» το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, διανέμοντας περίπου τρία τρισεκατομμύρια δολάρια ώστε να εκταμιευθούν ως δάνεια και επιχορηγήσεις σε επιχειρήσεις καθώς και για προσωπική βοήθεια σε Αμερικανούς πολίτες.

Tags:
COVID-19, Ντόναλντ Τραμπ, αμερικανικές εκλογές 2020, Δημοκρατικό Κόμμα, οικονομία, κορονοϊός, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK