20:53 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (103)
0 0 0
Βρείτε μας

Η μοίρα του δεύτερου και του τρίτου προεδρικού ντιμπέιτ στις ΗΠΑ βρέθηκε «στον αέρα» καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό την περασμένη βδομάδα. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πέρασε αρκετές μέρες στο νοσοκομείο, αλλά σύντομα επέστρεψε στον Λευκό Οίκο.

Οι υπεύθυνοι της προεδρικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησαν στη μετάθεση των επόμενων ντιμπέιτς με τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν που γίνονται στο πλαίσιο των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι έδωσαν το «πράσινο φως» για τη μετάθεση του δεύτερου ντιμπέιτ από τις 15 Οκτωβρίου στις 22 Οκτωβρίου. Το τρίτο ντιμπέιτ αναμένεται να διεξαχθεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις 29 Οκτωβρίου.

«Οι Αμερικανοί αξίζουν να ακούσουν απευθείας και τους δύο υποψήφιους Προέδρους στις ημερομηνίες 22 και 29 Οκτωβρίου» ανέφεραν σε δήλωση οι υπεύθυνοι της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ.

Από την πλευρά του ωστόσο ο Μπάιντεν απέρριψε την πρόταση του Τραμπ να μετατεθεί το τρίτο ντιμπέιτ στις 29 Οκτωβρίου.

Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Μπάιντεν έχει διευρύνει το προβάδισμά του έναντι του Τραμπ σε εθνικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων και των αμφιταλαντευόμενων Πολιτειών. 

Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (103)
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK