17:35 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Σημειώνεται ότι τα φύλλα αλουμινίου είναι η πιο διαδεδομένη μορφή χρήσης, αξιοποιούνται σε αρκετούς τομείς όπως για την κατασκευή οικιακών συσκευών, ή τον σκελετό οχημάτων.

Οι ΗΠΑ θα επιβάλλουν νέους δασμούς σε 18 χώρες μετά την απόφαση ότι γινόταν ντάμπινγκ (πωλούνταν σε χαμηλότερες τιμές από τις κανονικές) ή εξάγονταν με αξία χαμηλότερη της αγοράς, φύλλα αλουμινίου στις ΗΠΑ

Οι χώρες που θα επηρεαστούν είναι το Μπαχρέιν, η Βραζιλία, η Κροατία, η Αίγυπτος, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ινδία, η Ινδονησία, η Ιταλία, το Ομάν, η Ρουμανία, η Σερβία, η Σλοβενία, η Νότια Αφρική, η Νότια Κορέα, η Ισπανία, το Ταϊβάν και η Τουρκία.

Μιλώντας στο Fox, ο υπουργός Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος ανέφερε ότι οι δασμοί επιβάλλονται άμεσα στη Γερμανία και το Μπαχρέιν.

Οι δασμοί θα είναι οι υψηλότεροι κατά της Γερμανίας με ποσοστό από 52 έως 132 ποσοστιαίες μονάδες, με το Μπαχρέιν να ακολουθεί με μονοψήφια ποσοστά.

Ο Αμερικανός υπουργός πρόσθεσε ότι την τελική απόφαση θα λάβει η Επιτροπή για το Διεθνές Εμπόριο των ΗΠΑ το Φεβρουάριο του 2021.

Τα φύλλα αλουμινίου είναι η πιο διαδεδομένη μορφή χρήσης και απαντώνται σε όλες τις μεγάλες αγορές. Στην τυποποίηση τα φύλλα χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τενεκέδων και συσκευασιών. Στις μεταφορές για την κατασκευή πάνελ για τράκτορες αλλά και τον σκελετό οχημάτων, επίσης χρησιμοποιούνται στις οικιακές συσκευές.

Tags:
Δασμοί, ΗΠΑ, αλουμίνιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK