09:32 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (105)
0 10
Βρείτε μας

Η επιτροπή που είναι αρμόδια για τη διοργάνωση των προεδρικών ντιμπέιτ ανακοίνωσε την ακύρωση του δεύτερου ντιμπέιτ μεταξύ Τραμπ και Μπάιντεν που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου.

Το δεύτερο ντιμπέιτ ανάμεσα στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ και τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου ακυρώθηκε σύμφωνα με ανακοίνωση της επιτροπής των προεδρικών ντιμπέιτ. 

«Είναι πλέον προφανές ότι δεν θα γίνει ντιμπέιτ στις 15 Οκτωβρίου και η επιτροπή θα στρέψει την προσοχή της στις προετοιμασίες για το τελικό προεδρικό ντιμπέιτ που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Οκτωβρίου» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της επιτροπής.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, διαγνώστηκε στις αρχές του μήνα θετικός στον κορονοϊό. Στο πλαίσιο αυτό η δεύτερη τηλεμαχία στο πλαίσιο των αμερικανικών εκλογών επρόκειτο να γίνει στο Μαϊάμι της Φλόριντα με εικονικό τρόπο. Ωστόσο, ο Τραμπ αρνήθηκε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Δεν πρόκειται να σπαταλήσω το χρόνο μου με μια εικονική συζήτηση. Αυτό δεν είναι ντιμπέιτ. Κάθεσαι πίσω από έναν υπολογιστή και κάνεις ντιμπέιτ, αυτό είναι γελοίο» είπε ο Τραμπ στο Fox.

Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (105)
Tags:
Ρεπουμπλικανικό Κόμμα ΗΠΑ, Δημοκρατικό Κόμμα ΗΠΑ, εκλογές, ντιμπέιτ, Τζο Μπάιντεν, Ντόναλντ Τραμπ, αμερικανικές εκλογές, αμερικανικές εκλογές 2020
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK