02:46 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Μια μέρα αφότου ο προσωπικός γιατρός του διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος να μεταδώσει τον ιό σε άλλους ανθρώπους, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως «φαίνεται» πως έχει αναπτύξει ανοσία στον ιό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ τόνισε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Fox News, πως δεν νοσεί πλέον από την COVID-19 και πως φαίνεται πως έχει αναπτύξει ανοσία στην ασθένεια.

«Πέρασα τα υψηλότερα τεστ, τα υψηλότερα πρότυπα, και είμαι σε εξαιρετική κατάσταση» υποστήριξε ο Τραμ μιλώντας στην παρουσιάστρια Μαρία Μπαρτιμόρο.

«Φαίνεται πως έχω ανοσία. Μπορώ να βγω έξω. Φαίνεται πως ανέπτυξα ανοσία, ποιος ξέρει, ίσως για πολύ, ίσως για λίγο καιρό, ίσως για πάντα, κανείς δεν γνωρίζει, ωστόσο, έχω ανοσία» συμπλήρωσε.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως νιώθει «πραγματικά καλά»:

«Και νιώθω καλά από το γεγονός πως, ξέρετε, η λέξη ανοσία λέει κάτι. Έχει πραγματικά μια προστατευτική χροιά. Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να έχεις ανοσία, να έχεις αυτό το σπουδαίο πράγμα» πρόσθεσε.

Προηγουμένως, χθες Σάββατο, και ο προσωπικός γιατρός του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Σιν Κόνλει αποκάλυψε πως ο Ντοναλντ Τραμπ δεν είναι πλέον σε θέση να μεταδώσει τον κορονοϊό σε άλλους ανθρώπους.

«Απόψε είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι ο πρόεδρος πληροί τα κριτήρια CDC για την ασφαλή διακοπή της απομόνωσης ενώ το δείγμα COVID PCR του πρωινού δείχνει ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος μετάδοσης σε άλλους» ανέφερε ο Κόνλει.
Tags:
ανοσία, COVID-19, κορονοϊός, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK