03:03 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1382)
0 10
Βρείτε μας

Μπορεί, την Κυριακή (11/10), ο Ντόναλντ Τραμπ να έγραψε στο Twitter ότι «έχει ανοσία» στον κορονοϊό που προκαλεί την ασθένεια COVID-19, αλλά η διαδικτυακή πλατφόρμα επεσήμανε την ανάρτηση ως «δυνητικά επιζήμια».

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στο Twitter την Κυριακή (11/10), ισχυρίστηκε πως «έχει ανοσία» στον κορονοϊό που προκαλεί την ασθένεια COVID-19 και η διαδικτυακή πλατφόρμα την επεσήμανε ως «δυνητικά επιζήμια».

Χαρακτηριστικά, το μήνυμα στην ανάρτηση του Αμερικανού Προέδρου αναφέρει το εξής:

«Αυτό το tweet παραβίασε τους κανόνες του Twitter σχετικά με τη διάδοση παραπλανητικών και δυνητικά επιβλαβών πληροφοριών που σχετίζονται με τη νόσο COVID-19. Ωστόσο, το Twitter έχει αποφασίσει ότι μπορεί να είναι προς το συμφέρον του κοινού να παραμείνει προσβάσιμο αυτό το tweet».

​O προσωπικός ιατρός του Τραμπ, δρ Σον Κόνλεϊ, ανακοίνωσε το Σάββατο (10/10) ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν ήταν πλέον μεταδοτικός και θα συνεχίσει η παρακολούθησή του κλινικά, καθώς επιστρέφει στο πρόγραμμά του.

Μάλιστα, ο Τραμπ έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι νιώθει «υπέροχα», αφού έλαβε αγωγή στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed για αρκετές ημέρες και, συγκεκριμένα, του χορηγήθηκε ένα πειραματικό κοκτέιλ αντισωμάτων Regeneron, το οποίο ο Αμερικανός Πρόεδρος επαίνεσε για την ταχεία ανάρρωσή του.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1382)
Tags:
ανοσία, ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κορονοϊός, πανδημία, Twitter
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK