04:38 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1410)
0 0 0
Βρείτε μας

Με κορονοϊό διαγνώστηκε μέλος του πληρώματος του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο Τζο Μπάιντεν. Δεν μπαίνει σε καραντίνα ο υποψήφιος των Δημοκρατικών.

Θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε μέλος του πληρώματος του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο 77χρονος πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, μετά από συμβουλή των γιατρών του, δεν θα μπει σε καραντίνα, καθώς δεν ήρθε σε επαφή με το κρούσμα και φορούσε μάσκα. 

«Το απόγευμα της Πέμπτης μάθαμε ότι μέλος της εταιρείας που ναυλώνει το αεροσκάφος μου βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Αυτό το μέλος του πληρώματος βρισκόταν στο αεροπλάνο, αλλά περισσότερα από 50 πόδια (15 μέτρα) μακριά μου» έγραψε στο Twitter ο Τζο Μπάιντεν.

«Ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν δεν ήταν σε στενή επαφή με το κρούσμα. Το άτομο αυτό βρίσκονταν σε απόσταση 15 μέτρων από τον Αντιπρόεδρο Μπάιντεν, εισήλθε και εξήλθε του αεροσκάφους και τα δύο άτομα και ο Αντιπρόεδρος φορούσαν μάσκες καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης. Δεδομένων των συνθηκών, ο γιατρός του Αντιπροέδρου και οι ιατρικοί σύμβουλοι της εκστρατείας αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει λόγος ο Αντιπρόεδρος να τεθεί σε καραντίνα».

Νωρίτερα, η υποψήφια Αντιπρόεδρος του Μπάιντεν, Καμάλα Χάρις, με δήλωσή της είχε γνωστοποιήσει ότι ενημερώθηκε ότι μέλος της ομάδας της, καθώς και μέλος του πληρώματος του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1410)
Tags:
COVID-19, πανδημία, κορονοϊός, ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK