06:54 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικάνων κατηγορεί το Twitter για παράνομη υποστήριξη στον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

Η Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικάνων υπέβαλε καταγγελία στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών κατηγορώντας το Twitter ότι παραβίασε τον νόμο παρέχοντας «εισφορές σε είδος στον Μπάιντεν ως υποψηφίου για Πρόεδρος», ανέφερε το Fox News, επικαλούμενο την καταγγελία που έχει στην κατοχή του κατ' αποκλειστικότητα.

Σύμφωνα με το έγγραφο, το Twitter είναι «κομματικός δρων, που διευθύνεται από κομματικούς δημοκράτες» και «χρησιμοποιεί τους εταιρικούς πόρους του για να παρέχει ενεργή υποστήριξη στην εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν κατά παράβαση του ομοσπονδιακού νόμου».

«Μέσω του ad hoc, της κομματικής καταπίεσης των μέσων που επικρίνουν τον Μπάιντεν, το (Twitter) κάνει παράνομες, εταιρικές συνεισφορές σε είδος, καθώς παρέχει υπηρεσίες που δεν γίνονται γνωστές στα ΜΜΕ, για την εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν» αναφέρει η καταγγελία.

Το Twitter και το Facebook μπλόκαραν πρόσφατα την κυκλοφορία ενός δημοσιεύματος της New York Post σχετικά με τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Χάντερ Μπάιντεν στο εξωτερικό, στις οποίες ενδεχομένως εμπλέκεται και ο πατέρας του, πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και υποψήφιος των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ. 

Tags:
Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικανικό Κόμμα ΗΠΑ, Ρεπουμπλικανοί, καταγγελία, Twitter, Τζο Μπάιντεν, Ντόναλντ Τραμπ, εκλογές, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK