03:44 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

To Twitter επιβεβαίωσε ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να κοινοποιούν συνδέσμους με το άρθρο της «New York Post» για τον γιο του υποψήφιου των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές.

Εκπρόσωπος του Twitter ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του μέσου κοινωνικού δικτύωσης θα μπορούν πλέον να μοιράζονται συνδέσμους με το άρθρο της «New York Post» για τον γιο του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ και την Ουκρανία, καθώς, όπως τόνισε «η μέχρι πρότινος πληροφορία που υπάρχει στο άρθρο είναι πλέον διαθέσιμη στον Τύπου και σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες».

Η απόφαση του Twitter ελήφθη μετά από τις έντονες αντιδράσεις των Ρεπουμπλικανών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γιος του Μπάιντεν, Χάντερ, προθυμοποιήθηκε να αξιοποιήσει τη σύνδεσή του με τον πατέρα του, Τζο, σε μια προσπάθεια να αυξήσει την αμοιβή του από μια ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου, με βάση ένα e-mail που ο ίδιος έστειλε τη στιγμή που εντάχθηκε στο εταιρικό συμβούλιο της εταιρείας.

Η ιστορία, μάλιστα, με τον γιο του Μπάιντεν οδήγησε ακόμα και στην απόπειρα καθαίρεσης του Ντόναλντ Τραμπ από την Προεδρία των ΗΠΑ.

Ωστόσο, παρότι το εν λόγω δημοσίευμα άρχισε να κοινοποιείται όλο και πιο πολύ στα social media, το Facebook και το Twitter προσπάθησαν να περιορίσουν τον αντίκτυπό του.

Tags:
ΗΠΑ, Ουκρανία, Twitter, Τζο Μπάιντεν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK