12:04 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (301)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι υπεύθυνοι της εκστρατείας του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι κατατέθηκε αγωγή για να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στο Μίσιγκαν.

«Καθώς οι ψήφοι στο Μίσιγκαν συνεχίζουν να μετρούνται, ο προεδρικός αγώνας στην πολιτεία παραμένει εξαιρετικά αμφίρροπος, όπως αναμέναμε» δήλωσε ο διευθυντής της εκστρατείας του Προέδρου Τραμπ, Μπιλ Στέπιεν.

Παράλληλα, στη δήλωσή του σημειώνει ότι δεν έχει δοθεί σε μέλη της εκστρατείας του Προέδρου άδεια για πρόσβαση σε τοποθεσίες καταμέτρησης ώστε αυτή να παρακολουθείται στενά.

«Υποβάλαμε σήμερα αγωγή στο Δικαστήριο του Μίσιγκαν για να σταματήσουμε την καταμέτρηση μέχρι να δοθεί ουσιαστική πρόσβαση» σημειώνεται στη δήλωση.

«Απαιτούμε επίσης να επανεξετάσουμε τις ψήφους που ανοίχθηκαν και μετρήθηκαν ενώ δεν είχαμε ουσιαστική πρόσβαση. Ο Πρόεδρος Τραμπ δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι όλες οι νόμιμες ψήφοι θα προσμετρηθούν».

Τα πιο πρόσφατα στοιχεία του Associated Press δίνουν το Μίσιγκαν στους Δημοκρατικούς, με το 99% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί.

Αμερικανικές εκλογές 2020: Δείτε live τα αποτελέσματα

Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (301)
Tags:
Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ, αμερικανικές εκλογές 2020, αμερικανικές εκλογές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK