22:59 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (301)
0 0 0
Βρείτε μας

Με ρυθμούς χελώνας προχωρά η καταμέτρηση των ψήφων στην Πολιτεία της Νεβάδας που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.

Η Πολιτεία της Νεβάδας θα συνεχίσει να μετρά τις επιστολικές ψήφους μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, δήλωσε η αρμόδια υπουργός της Νεβάδας, Μπάρμπαρα Τσεγκάβσκε, διευκρινίζοντας ότι απομένουν 123.554 ψήφοι που είτε επιστράφηκαν ταχυδρομικώς είτε τις άφησαν οι ψηφοφόροι αυτοπροσώπως σε συγκεκριμένες τοποθεσίες στην Πολιτεία.

Ο νόμος της Νεβάδας λέει ότι όλα τα ψηφοδέλτια πρέπει να μετρηθούν μέχρι το τέλος της 12ης Νοεμβρίου, οπότε τα τελικά αποτελέσματα εκλογών στην πολιτεία αναμένονται στις 13 Νοεμβρίου.

«Εκτός από τα περίπου 190.650 ψηφοδέλτια που απομένουν να μετρηθούν, υπάρχουν δύο κατηγορίες ψηφοφοριών που δεν μετρούνται και θα παραμείνουν χωρίς καταμέτρηση, εκτός εάν ο ψηφοφόρος λάβει την απαιτούμενη ενέργεια που απαιτείται για την καταμέτρηση της ψηφοφορίας. Πρώτον, υπάρχουν περίπου 2.500  ψηφοδέλτια σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Help America Vote Act (HAVA). Αυτά τα ψηφοδέλτια θα μετρηθούν μόνο εάν ο ψηφοφόρος πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις έως τις 5:00 μ.μ. στις 6 Νοεμβρίου. Δεύτερον, υπάρχουν περίπου 3.500 επιστολικές ψήφοι που απαιτούν ταυτοποίηση» δήλωσε η Τσεγκάβσκε.

Σύμφωνα με την υπουργό από τα περισσότερα από 190.000 ψηφοδέλτια σε ολόκληρη την Πολιτεία που απομένουν να μετρηθούν, 123.554 είτε επιστράφηκαν ταχυδρομικώς είτε τα άφησαν αυτοπροσώπως σε συγκεκριμένα σημεία.

Αμερικανικές εκλογές 2020: Δείτε live τα αποτελέσματα

Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (301)
Tags:
Τζο Μπάιντεν, Ντόναλντ Τραμπ, ψήφος, Νεβάδα, ΗΠΑ, εκλογές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK