23:41 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (301)
0 02
Βρείτε μας

Παρότι τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα στις ΗΠΑ έχουν ανακηρύξει νικητή των εκλογών τον Μπάιντεν, ο Τραμπ εξακολουθεί να το αποδεχθεί, απειλώντας να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα σε διάφορες πολιτείες, υποστηρίζοντας ότι διεπράχθη μαζική απάτη.

Ο μόνος λόγος που ο Τζο Μπάιντεν κέρδισε τις αμερικανικές εκλογές είναι γιατί αυτές νοθεύτηκαν υπέρ του υποψηφίου των Δημοκρατικών, σύμφωνα με νέα ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ

O Τραμπ μάλιστα κατηγόρησε την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τα μηχανήματα καταμέτρησης των ψήφων (Dominion Voting Systems Corporation) ότι δεν το έπραξε σωστά, υποστηρίζοντας ότι ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Παράλληλα, επιτέθηκε και στα μέσα ενημέρωσης για τα «ψεύδη» και την «σιωπή» τους.

«Νίκησε γιατί οι εκλογές νοθεύτηκαν. Δεν επιτράπηκαν παρατηρητές, οι ψήφοι συγκεντρώθηκαν από την ιδιωτική εταιρεία της Ριζοσπαστικής Αριστεράς Dominion, με κακή φήμη και αλήτικο εξοπλισμό, ότι δεν προκρίθηκα ούτε για το Τέξας (το οποίο κέρδισα άνετα), ψεύτικα και σιωπηλά μέσα ενημέρωσης και άλλα» έγραψε ο Τραμπ.

Ενώ σε δεύτερο tweet έγραψε ότι «όλες οι μηχανικές δυσλειτουργίες που έγιναν το βράδυ των εκλογών, ήταν από αυτούς που προσπαθούσαν να κλέψουν τις ψήφους. Το κατάφεραν καλά, όμως, χωρίς να πιαστούν. Οι εκλογές με επιστολές είναι ένα άρρωστο αστείο».

Λίγο αργότερα, με νέα ανάρτηση στο Twitter και απαντώντας σε όσα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι παραδέχθηκε για πρώτη φορά την ήττα του, υποστήριξε:

«Ο Μπάιντεν είναι ο νικητής μόνο στα μάτια των ΜΜΕ των ψευδών ειδήσεων. Δεν παραδέχομαι τίποτα. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Αυτές ήταν νοθευμένες εκλογές».

Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (301)
Tags:
ΗΠΑ, αμερικανικές εκλογές 2020, αμερικανικές εκλογές, Τζο Μπάιντεν, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK