11:51 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συναγερμός στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ από περιστατικό με πυροβολισμούς και τραυματίες σε εμπορικό κέντρο.

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές στην πόλη Γαγουατόσα, δυτικά του Μιλγούοκι στις ΗΠΑ, με δεκάδες αστυνομικά οχήματα και πολλά ασθενοφόρα να έχουν σπεύσει στο εμπορικό κέντρο Mayfair Mall.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια καταγγελία για «πολύ δραστήρια» κατάσταση την Παρασκευή το απόγευμα, ανέφερε η αστυνομία στα ΜΜΕ, χωρίς όμως να δοθεί κάποια πληροφορία περαιτέρω.

Υπάλληλοι από τοπικά καταστήματα έχει γίνει λόγος για αρκετά άτομα που έχουν τραυματιστεί, επικαλούμενοι  τους ανιχνευτές της αστυνομίαας, αν και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαιωση.

Ο ιατρικός εξεταστής της κομητείας του Μιλγουόκι αρνήθηκε πως κλήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, λέγοντας ότι ανταποκρίνονταν σε δολοφονία αλλού.

​Οι δρόμοι γύρω από το εμπορικό κέντρο έκλεισαν, ενώ η αστυνομία χαρακτήρισε την κατάσταση ως «επείγον περιστατικό».

Πλάνα από ελικόπτερα ειδήσεων που πέτξανα πάνω από το εμπορικό κέντρο, παρουσιάσαν δύο άτομα να μεταφέρονται σε ασθενοφόρ έξω, ενώ ανεπίσημες αναφορές ανέφεραν ότι ο συνολικός αριθμός των τραυματιών μπορεί να είναι πέντε ή περισσότεροι.

Γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα Macy είπε στο WISN-TV πως άκουσε μεταξύ 8 και 12 πυροβολισμών. Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι είδε «μια ομάδα παιδιών να τρέχουν έξω από το εμπορικό κέντρο».

«Όλοι φαίνεται να είναι συνεργάσιμοι. Τίποτα θανατηφόρο δεν καταγράφηκε σε αυτό το σημείο», δήλωσε αξιωματικός που έφτασε στη σκηνή, σύμφωνα με την εφημερίδα Milwaukee Journal-Sentinel.

Tags:
τραυματίες, πυροβολισμοί, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK