02:04 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (297)
0 01
Βρείτε μας

Το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ υπέβαλε την Κυριακή έφεση σχετικά με την απόφαση ενός ομοσπονδιακού δικαστή που αρνήθηκε την αγωγή του Τραμπ κατά του εκλογικού αποτελέσματος στην Πενσυλβανία.

Η απόφαση να ζητήσει «ταχεία έφεση» ανακοινώθηκε από την ομάδα του Τραμπ το Σάββατο, λίγο αφότου ο δικαστής Μάθιου Μπραν απέρριψε την αγωγή που αιτούνταν την απόρριψη εκατομμυρίων ψηφοδελτίων στην Πενσυλβανία καθώς, σύμφωνα με τον Τραμπ, «δεν θα έπρεπε να μετρηθούν» και έδωσε παράνομα στον Τζο Μπάιντεν το προβάδισμα στην Πολιτεία.

Εκτός αυτού, το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπp κατηγόρησε τους εκλογικούς υπαλλήλους στην Πενσυλβανία ότι παραβίαζαν τον νόμο για τις πολιτειακές εκλογές, αφού δεν άφησαν παρατηρητές των Ρεπουμπλικάνων στις τοποθεσίες καταμέτρησης ψήφων μέσω ταχυδρομείου. Αυτή η αγωγή, ωστόσο, απορρίφθηκε.

ΜΜΕ θέλουν τη μαφία να βοήθησε τον Μπάιντεν

Οι προσπάθειες να «κλείσει» το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ στην Πενσυλβανία συνεχίζονται, ενώ ταυτόχρονα το μέσο Buffalo Chronicle ισχυρίζεται ότι ένα ηγετικό στέλεχος της μαφίας της Φιλαδέλφεια, γνωστό ως «Skinny Joey» Μερλίνο, ίσως συμμετείχε σε ένα φερόμενο σχέδιο που περιλαμβάνει την κατασκευή «περίπου 300.000 εκλογικών ψηφοδελτίων για τον Μπάιντεν».

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, μια πηγή ισχυρίστηκε ότι ο Μερλίνο και μια ομάδα συνεργατών του παρήγαγαν αυτά τα ψηφοδέλτια χρεώνοντας 10 δολάρια το ψηφοδέλτιο και τρεις ημέρες εργασίας, με τα ψηφοδέλτια να «συσκευάζονται στη συνέχεια» και να αφήνονται στο Συνεδριακό Κέντρο της Φιλαδέλφειας.

Τώρα μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μερλίνο μπορεί να είναι πρόθυμος να «πλήξει τον Μπάιντεν» και να δώσει μια μαρτυρία υπέρ του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ αρνήθηκε σθεναρά να παραχωρήσει τη νίκη στον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος προβάλλεται από τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ως νικητής στις προεδρικές εκλογές.

Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (297)
Tags:
νοθεία, Τζο Μπάιντεν, ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, Πενσιλβάνια, εκλογές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK