08:10 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Διάταγμα που έχει ως σκοπό την αποτροπή εισόδου στις ΗΠΑ μελών του κινήματος Antifa υπέγραψε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Διάταγμα το οποίο έχει σκοπό να αποτρέψει την είσοδο στις ΗΠΑ μελών του κινήματος Antifa (Αντιφα – Αντιφασιστικό κίνημα) υπέγραψε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Το κείμενο του διατάγματος κυκλοφόρησε από τον Λευκό Οίκο και γράφει τα εξής: «Η βία που προκάλεσε η Antifa - όπως η εκτόξευση βλημάτων και εμπρηστικών συσκευών στην αστυνομία, η καύση οχημάτων και η βίαιη αντιμετώπιση της αστυνομίας σε αντίθεση με τις τοπικές απαγορεύσεις κυκλοφορίας - είναι επικίνδυνη για την ανθρώπινη ζωή και για τον ιστό του Έθνους μας».

Σύμφωνα με το διάταγμα «αυτές οι βίαιες πράξεις υπονομεύουν τα δικαιώματα των ειρηνικών διαδηλωτών και καταστρέφουν τις ζωές, την ελευθερία και την περιουσία του λαού αυτού του Έθνους, ειδικά εκείνων που είναι πιο ευάλωτοι».

Υπενθυμίζεται πως προ μερικών μηνών, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προτείνει το κίνημα να μπει στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Tags:
διάταγμα, Κίνημα Antifa, αντιφασιστική οργάνωση, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK