11:04 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (375)
0 10
Βρείτε μας

Το μέσο κοινωνική δικτύωσης Twitter αποφάσισε να κλειδώσει τον λογαριασμό του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για 12 ώρες.

Στη διακοπή λειτουργίας του προσωπικού λογαριασμού του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, ύστερα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, την Ουάσινγκτον, και συγκεκριμένα στο κτίριο του Καπιτωλίου, στο οποίο εισήλθαν διαδηλωτές-υποστηρικτές του Τραμπ που δεν αποδέχονται την εκλογική του ήττα στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ θα πρέπει να σβήσει τρεις αναρτήσεις του για να επανέλθει ο λογαριασμός του

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα ασφάλειας του Twitter (Twitter Safety), θα κλειδώσει τον προσωπικό λογαριασμό του Προέδρου των ΗΠΑ για 12 ώρες αφού αφαιρέσει συνολικά τρεις αναρτήσεις, τρία tweet «που δημοσιεύτηκαν νωρίτερα σήμερα για επανειλημμένες και σοβαρές παραβιάσεις της πολιτικής μας για την κοινωνική ακεραιότητα».

Όπως συμπληρώνεται στην ανακοίνωση: «Αυτό σημαίνει ότι ο λογαριασμός του @realDonaldTrump θα κλειδωθεί για 12 ώρες μετά την αφαίρεση αυτών των tweets», συμπληρώνοντας πως «εάν τα tweets δεν καταργηθούν, ο λογαριασμός θα παραμείνει κλειδωμένος». Αυτό σημαίνει πως ο Ντόναλτ Τραμπ, αν επιθυμεί να επαναλειτουργήσει ο προσωπικός του λογαριασμός, θα πρέπει να σβήσει τις τρεις συγκεκριμένες αναρτήσεις που αναφέρει το Twitter.

​Νωρίτερα την Τετάρτη, η ομάδα ασφαλείας της πλατφόρμας, ανακοίνωσε ότι θα «ενεργούσε προληπτικά για την προστασία της υγείας της δημόσιας συνομιλίας που πραγματοποιείται στην υπηρεσία και θα αναλάβει δράση για οποιοδήποτε περιεχόμενο που παραβιάζει τους Κανόνες του Twitter».

«Οι απειλές και οι εκκλήσεις για βία αντιβαίνουν στους κανόνες του Twitter και εφαρμόζουμε τις πολιτικές μας αναλόγως» έγραψε η ομάδα του Twitter στις 6 Ιανουαρίου.

«Επιπλέον, περιορίζουμε σημαντικά την εμπλοκή με tweets που φέρουν σήμανση για την Πολιτική Ακεραιότητα των Πολιτών λόγω του κινδύνου βίας» τόνισε η ομάδα ασφάλειας του Twitter.

Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (375)
Tags:
Καπιτώλιο, Ουάσινγκτον, ανάρτηση, λογαριασμός, Twitter, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK